aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαρουσίασε τον μέγα χορηγό με Παντελή και Ντούρις (video)

Παρουσίασε τον μέγα χορηγό με Παντελή και Ντούρις (video)

Το διοικητικό συμβούλιο της Ανόρθωσης παρουσίασε τον μέγα χορηγό της ομάδας, ο οποίος είναι η Megabet. Το παρών τους έδωσαν οι Ανδρέας Παντελή (πρόεδρος), Βάσω Ελισσαίου (Γενική Διευθύντρια της στοιχηματικής εταιρείας), Γιώργος Χαλλουμής (Μάρκετινγκ Μάνατζερ) και Μίχαλ Ντούρις (ποδοσφαιριστής).

Τον λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος της «Κυρίας, ο οποίος ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Megabet για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει για τρίτη συνεχόμενη φορά. Είναι μια συμφωνία που θα φέρει κέρδος και στις δύο πλευρές. Θεωρούμε την Μegabet σύμμαχο της Ανόρθωσης. Για να πετύχεις πρέπει να συνεργάζεσαι με τους κορυφαίους στο είδος τους».

Στη συνέχεια η κ. Ελισσαίου είπε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Ανόρθωσης. Η Megabetplus ανακοινώνει και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας μας για ακόμα ένα χρόνο. Ενστερνιζόμαστε τις ιδέες του σωματείου της Ανόρθωσης. Είναι ένα ιστορικό σωματείο θέλουμε να συμβάλουμε στην επίτευξη των στόχων της».

Όσα δήλωσε ο κ. Χαλλουμής: «Θα ήθελα να ευχηθώ αυτή η συνεργασία να δώσει την στήριξη στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της όπως αξίζει σε ένα τέτοιο σύλλογο όπως η Ανόρθωση».

Τέλος, πήρε το λόγο ο Σλοβάκος επιθετικός των κυανόλευκων ο οποίος είπε: «Ευχαριστούμε την MegabetPlus για την χορηγία. Εμείς οι ποδοσφαιριστές θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ