aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάρμα και Αταλάντα ζήτησαν δύο Κύπριους παίκτες

Πάρμα και Αταλάντα ζήτησαν δύο Κύπριους παίκτες

Mέσω της σελίδας της στο Facebook, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει ότι οι ιταλικές ομάδες Πάρμα και Αταλάντα έχουν ζητήσει για δοκιμαστικά τους ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνο Σεργίου και Θωμά Νικολάου.

Αναλυτικά:

«Ενημέρωνουμε τους φίλους και οπαδούς του σωματείου μας ότι οι ιταλικές ομάδες Πάρμα και Αταλάντα έχουν ζητήσει για δοκιμαστικά τους ποδοσφαιριστές μας Κωνσταντίνο Σεργίου και Θωμά Νικολάου, αντίστοιχα. Το σωματείο έχει δώσει την έγκριση του για συμμετοχή των ποδοσφαιριστών μας στις προπονήσεις των πιο πάνω ομάδων.

Το γεγονός ότι δύο παραδοσιακές ομάδες της Ιταλίας έχουν ξεχωρίσει τους δικούς μας ποδοσφαιριστές για να συμμετέχουν στα δοκιμαστικά τους, είναι δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας τα τελευταία χρόνια. Έχουμε αναφέρει επανειλημμένα πως στόχος και σκοπός είναι η συνεχής αναβάθμιση των ακαδημιών, με απώτερο σκοπό τη στελέχωση της 1ης ομάδας με όσο το δυνατό περισσότερους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών μας.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος 8 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας έχουν προωθηθεί από τις ακαδημίες. Οι Κωνσταντίνος Σεργίου και Θωμάς Νικολάου έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με το σωματείο μας τον περασμένο Μάιο. Το Δ.Σ. θα κρατά ενήμερους τους φίλους του σωματείου για ότι πιθανόν προκύψει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ