aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαρκ: «Καλύτερα απ’ όσο περίμενα, θέλω πολλά γκολ»

Παρκ: «Καλύτερα απ’ όσο περίμενα, θέλω πολλά γκολ»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Αφιέρωμα στους Κορεάτες οι οποίοι αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δημοσίευσε η ιστοσελίδα «v.sports.media.daum.net». Σ’ αυτό, συμπεριλήφθηκε και ο εξτρέμ της Νέας Σαλαμίνας Παρκ Γιονγκ-Ιν. Αφότου γίνεται αναφορά με κολακευτικά λόγια στην ομορφιά του νησιού μας, στη λατρεία του κόσμου για το ποδόσφαιρο και στο γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε Τότεναμ, Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κροάτης μεσοεπιθετικός αναφέρεται στην ποδοσφαιρική του πορεία.

Όσον αφορά στην παρουσία του στη Νέα Σαλαμίνα, ο Παρκ αρχικά είπε: «Μπορεί να πιστεύει κάποιος ότι η Κύπρος είναι μια άγνωστη χώρα και το επίπεδο να είναι χαμηλό, αλλά οι συνθήκες εργασίας είναι καλύτερες απ’ ότι πίστευα. Το επίπεδο επίσης είναι ψηλότερο απ’ ότι αρχικά φαντάστηκα. Έτσι, πιστεύω πως η Κύπρος είναι μία χώρα ευκαιριών όπου μπορείς να προετοιμαστείς για καλύτερο. Θέλω να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό προς το παρόν. Ακολούθως θα έρθουν ευκαιρίες».

Και κατέληξε: «Σκόραρα στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν την έναρξη της σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε στην ίδια ατμόσφαιρα με αυτή που αρχίσαμε τη σεζόν. Φυσικά, πρέπει να αρχίσω να παίζω στο πρωτάθλημα, αλλά τώρα θέλω να είμαι ομαδικός παίκτης και να σκοράρω πολλά γκολ. Αυτός είναι ο στόχος μου. Θέλω να πετύχω τον προσωπικό μου στόχο έτσι ώστε να έχω καλά αποτελέσματα και να πιστεύω στον εαυτό μου. Είμαι περήφανος που είμαι παίκτης Α’ Κατηγορίας, αν και αρκετοί άνθρωποι δεν το αναγνωρίζουν. Εκτός από περηφάνια, νιώθω αυτοπεποίθηση και υπευθυνότητα ώστε να δουλέψω πιο σκληρά και να πετύχω τους στόχους μου».

Σ.σ.: Το αφιέρωμα με τις δηλώσεις του Παρκ, δημοσιεύτηκε πριν από τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και συγκεκριμένα στις 7 Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ