aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάρης Ανδρέου: «Είναι αυτό που μας έλειπε»

Πάρης Ανδρέου: «Είναι αυτό που μας έλειπε»

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Πάρης Ανδρέου, μίλησε στον εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» του Active 107.4&102.5 και αναφέρθηκε στη χθεσινή νίκη, τον Τόνι Κονσεϊσάο και τα τηλεοπτικά.

Για τη χθεσινή εμφάνιση: Πολύ καλή εμφάνιση όπως θέλαμε. Ήταν νομίζω συγκεντρωμένη και στο τέλος αυτό που έχει σημασία είναι πως πήρε τη νίκη με πολύ καλή απόδοση. Τα τέσσερα γκολ μας χαροποιούν ιδιαίτερα και είναι κάτι που μπορώ να πω ότι μας χαροποιεί από τη μία, από την άλλη « στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Για το τι άλλαξε ο Κονσεϊσάο: Ο προπονητής έδωσε το δικό του χαρακτήρα, έχει μία διαφορετική φιλοσοφία και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Επανέφερε την αυτοπεποίθηση, άλλαξε την ψυχολογία σε όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτή η εικόνα βγαίνει στο γήπεδο. Είναι νωρίς να πούμε περισσότερα, αυτό που έχει σημασία είναι πως έχει εγκλιματιστεί και ο ίδιος και οι παίχτες στον τρόπο που θέλει να αγωνίζεται η Νέα Σαλαμίνα.

Αν θα παραμείνει και στη νεά σεζόν: Μιλήσαμε και πριν συμφωνήσουμε και στόχος μας ήταν δει την ομάδα και το σωματείο. Και εμείς να τον δούμε και θα ξαναμιλήσουμε τέλος Απριλίου. Αυτή ήταν η συμφωνία μας, αν είμαστε ευχαριστημένοι θα υπάρξει ανανέωση. Αντιλαμβάνεστε πως επειδή υπάρχουν εκλογές, πρέπει να είμαστε βέβαιοι για το πώς θα συνεχίσουμε. Δεν θέλω να δεσμεύσουμε κανέναν αν υπάρξει αλλαγή.

Για τα τηλεοπτικά: Με βάση τα νέα δεδομένα θεωρώ πως το ΚΟΠ TV δεν υφίσταται. Θα πρέπει να βρούμε μόνοι μας τηλεοπτική στέγη. Έχουμε μπει σε συζητήσεις και αναμένονται κάποιες συναντήσεις για να δούμε αν καταλήγουμε. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ