aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάρης Ανδρέου: «Δεν είναι ώρα για κριτική»

Πάρης Ανδρέου: «Δεν είναι ώρα για κριτική»

Το μήνυμα του προέδρου της Νέας Σαλαμίνας, Πάρη Ανδρέου στο facebook, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Καρμιώτισσα στο «Αμμόχωστος».

Αναλυτικά: «Φίλοι της Νέας Σαλαμίνας. Σήμερα η ομάδα μας δίνει ένα πάρα πολύ σημαντικό αγώνα για το μέλλον του Σωματείου μας. Ζητούμενο μας η νίκη και μόνο η νίκη για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παρουσία μας στη μεγάλη κατηγορία. Πράγμα που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό, όμως δεν είναι τώρα η ώρα για κριτική και δικαιολογίες.

Τώρα είναι η ώρα για συσπείρωση και στήριξη στους ποδοσφαιριστές μας. Είναι η ώρα του μεγάλου κόσμου της Νέας Σαλαμίνας. Μην αφήσεις τον αντίπαλο να κάνει έδρα του το στάδιο Αμμόχωστος. Δώσε βροντερό παρών και γίνε ο δωδέκατος παίχτης της ομάδας μας όπως μόνο εσύ ξέρεις.

Είναι η ώρα που εσύ για άλλη μια φορά θα κερδίσεις το παιχνίδι. Όποιος είναι Σαλαμίνα σήμερα θα είναι στο Αμμόχωστος. Κάνουμε πράξη το σλόγκαν μας: Δεν σε αφήσαμε μόνη ποτέ, μα ποτέ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ