aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαρί: Συλλεκτική φανέλα για την Παναγία των Παρισίων

Παρί: Συλλεκτική φανέλα για την Παναγία των Παρισίων

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση πως η Παναγία των Παρισίων, ένα από τα πιο ιστορικά μνημεία της Γαλλίας τυλίχθηκε στις φλόγες το βράδυ της Δευτέρας (15/4). Στο άκουσμα των δυσάρεστων γεγονότων, η Παρί Σεν Ζερμέν έστειλε το δικό της μήνυμα συμπαράστασης μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media.

Παρόλα αυτά, η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας δεν έμεινε μόνο στα λόγια και μαζί με μια από τις πιο διάσημες μπουτίκ του Παρισιού προέβησαν σε μια αξιέπαινη κίνηση με στόχο να συγκεντρώσουν χρήματα για την ανοικοδόμηση της «Νotre-Dame».

Συγκεκριμένα, το Foot Store τύπωσε επίσημες φανέλες Παριζιάνων με την Παναγία των Παρισίων στο στήθος σε χρυσό χρώμα, με 10 ευρώ από την κάθε φανέλα που πωλείται να διατίθενται στο Ίδρυμα Κληρονομιάς κι Αποκατάστασης του Ναού

Η ζήτηση μάλιστα για τις συγκεκριμένες εμφανίσεις βρίσκεται στα ύψη, καθώς χιλιάδες Γάλλοι προτίθενται να τις αγοράσουν, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το έργο της αναστήλωσης του περίφημου μνημείου.

Δείτε τη φανέλα:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ