aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαρί Σεν Ζερμέν: «Συνεχίζουμε με την UEFA, η ESL εξυπηρετεί προσωπικά συμφέροντα»

Παρί Σεν Ζερμέν: «Συνεχίζουμε με την UEFA, η ESL εξυπηρετεί προσωπικά συμφέροντα»

Η Παρί Σεν Ζερμέν τοποθετήθηκε επίσημα για την European Super League, μέσω του προέδρου της, Νασέρ Αλ-Κελαΐφι στο περιθώριο του Κονγκρέσου της UEFA στην Ελβετία και εκδήλωσε για ακόμη μια φορά την πλήρη στήριξή της στην ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία.

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Φλορεντίνο Πέρεθ πως δεν έχει αποσταλεί πρόσκληση συμμετοχής στην ESL στους Παριζιάνους, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου και εκπρόσωπος της ECA στην εκτελεστική επιτροπή της UEFA επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να συνταχθούν με τους 12 συλλόγους από Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία και τόνισε πως «το ποδόσφαιρο είναι για όλους».

«Η Παρί Σεν Ζερμέν πιστεύει ακράδαντα ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι για όλους. Είμαι πάγιος σε αυτό από την αρχή που ανέλαβα. Ως ποδοσφαιρικός σύλλογος, είμαστε μια οικογένεια και μια κοινότητα, της οποίας το βασικό υλικό είναι οι οπαδοί. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό.

Υπάρχει ξεκάθαρη ανάγκη να αναβαθμίσουμε το υπάρχον μοντέλο στις διοργανώσεις της UEFA, έτσι όπως το παρουσίασε η UEFA χθες και να ολοκληρώσουμε 24 μήνες εντατικής και συνεργατικής συμβουλευτικής προς ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τοπίο. Πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε πρόταση δίχως τη στήριξη της UEFA, έναν οργανισμό που δουλεύει για να καλύπτει τα συμφέρονται του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τα τελευταία 70 χρόνια, δεν λύνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ποδοσφαιρική κοινότητα, αλλά αντιθέτως πηγάζει από προσωπικά συμφέροντα. Η Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίσει να δουλεύει με την UEFA, την ECA και όλους τους φορείς της ποδοσφαιρικής οικογένειας. Βασισμένη στις αρχές της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ