aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαρί Σεν Ζερμέν: «Περονόσπορος» λόγω κορωνοϊού και τραυματισμών

Παρί Σεν Ζερμέν: «Περονόσπορος» λόγω κορωνοϊού και τραυματισμών

Ο Τόμας Τούχελ, εκτός από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον Λεονάρντο, αθλητικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει πολλούς «πονοκεφάλους» και στον αγωνιστικό τομέα.

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Γαλλίας, λοιπόν, δεν έχει στην διάθεσή του εφτά ποδοσφαιριστές (οι έξι εν δυνάμει βασικοί), είτε λόγω του κορωνοϊού, είτε κάποιου τραυματισμού, σε μια σεζόν που είναι επεισοδιακή από το ξεκίνημά της.

Άντερ Ερέρα και Κόλιν Νταγκμπά βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19 και τέθηκαν νοκ άουτ από τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Νιμ (Παρασκευή 16/10), όπως άλλωστε και ο νεοαποκτηθείς μέσος από την Πόρτο, Ντανίλο Περέιρα, ο οποίος έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης, επειδή ήρθε σε επαφή με τον «θετικό» Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο τελευταίος, πάντως, ενδέχεται να αγωνιστεί, σε αντίθεση με τους τραυματίες Τίλο Κέρερ και Μάουρο Ικάρντι, αλλά και τους Μάρκο Βεράτι και Γιούλιαν Ντράξλερ, οι οποίοι επέστρεψαν με πρόβλημα από τις υποχρεώσεις τους με Ιταλία και Γερμανία αντίστοιχα.

Εκτός από τους προαναφερθέντες, από τον αγώνα πρωταθλήματος θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας οι Λέιβιν Κουρζαβά, Μαρκίνιος και Άνχελ ντι Μαρία (!), οι οποίοι θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στην πρεμιέρα των ομίλων με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τρίτη 21/10), για την οποία «τρέχουν» οι υπόλοιποι, πλην του Κέρερ, το πρόβλημα τραυματισμού του οποίου απαιτεί μεγαλύτερο χρόνο αποθεραπείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ