aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαρί Σεν Ζερμέν - Μαν. Σίτι: Η τρύπα που βρήκε η μπάλα στο τείχος για...

Παρί Σεν Ζερμέν – Μαν. Σίτι: Η τρύπα που βρήκε η μπάλα στο τείχος για το γκολ του Μαχρέζ (pic)

Ο Βεράτι είχε ξαπλώωσει, οι Κιμπεμπέ και Μαρκίνιος έμειναν ενωμένοι, όμως η μπάλα βρήκε τον ελάχιστο χώρο από τον Παρέδες για να περάσει, με τους Ντίας και Στόουνς να σκύβουν μπροστά τους και το γκολ αυτό να βάζει τη Σίτι με το ένα πόδι στον τελικό!

Τυχερά, είναι η αλήθεια, μπορούν να χαρακτηριστούν και τα δύο γκολ των «πολιτών» στο Παρίσι το βράδυ της Τετάρτης, με την σέντρα – σουτ του Ντε Μπρόινε να περνάει απ’ όλους για το 1-1 και το φάουλ του Μαχρέζ να βρίσκει τον πιο μικρό χώρο από το τείχος στο φάουλ για να καταλήξει στα δίχτυα.

Ο Μαχρέζ εκτέλεσε, οι Μαρκίνιος και Κιμπεμπέ ήταν ενωμένοι, ο Παρέδες για λίγο «έσπασε» από κοντά τους, όμως η μπάλα κατάφερε να περάσει ανάμεσα.

Ο Βεράτι ήταν ξαπλωμένος πίσω από τους συμπαίκτες του για να γλιτώσει τη χαμηλή εκτέλεση, οι Στόουνς και Ντίας έσκυψαν μπροστά από το τείχος για να τους μπερδέψουν και κάπως έτσι η εκτέλεση φάουλ έγραψε την ιστορία της…

Στην παρακάτω φωτογραφία, έχει ενδιαφέρον και η έκφραση του Νεϊμάρ που παρακολουθεί τι πάει να γίνει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ