aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαρί Σεν Ζερμέν: Έδωσε προθεσμία στον Εμπαπέ μέχρι τις 10 Μαρτίου

Παρί Σεν Ζερμέν: Έδωσε προθεσμία στον Εμπαπέ μέχρι τις 10 Μαρτίου

Διορία σχεδόν δύο εβδομάδων φέρεται να έχει δώσει η Παρί Σεν Ζερμέν, συμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της «Marca», στον Κίλιαν Εμπαπέ, που καλείται να αποφασίσει μέχρι τις 10 Μαρτίου για το ένα θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «πρωτευουσιάνους»!

Πρόθεση της Παρί είναι να υπογράψει νέο συμβόλαιο όχι μόνο με τον Γαλλο επιθετικό αλλά και με τους Νεϊμάρ, Άνχελ Ντι Μαρία και Χουάν Μπερνάτ, όπως αυτή εκφράστηκε και διά στόματος Λεονάρντο.

«Σκοπεύουμε να ανανεώσουμε και με τους τέσσερις. Για τον Εμπαπέ, πιστεύω ότι έχει έλθει η στιγμή των αποφάσεων. Νομίζω ότι πλησιάζουμε σ’ αυτό και είναι φυσιολογικό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Γαλλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε αντίθεση με τους άλλους τρεις, η περίπτωση του Εμπαπέ δεν θα είναι εύκολη για την Παρί, αφού ο 22χρονος άσος δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του…

Μοναδική «ένδειξη» από πλευράς Εμπαπέ είναι ότι έχει διαρρεύσει πως, εκτός από «γενναία» αύξηση απολαβών, θέλει να του δοθούν και εγγυήσεις ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική σε κορυφαίο επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ