aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Παρί - Κλερμόν 2-3: Πικρή φιέστα στο αντίο των Μέσι και Ράμος (vid)

Παρί – Κλερμόν 2-3: Πικρή φιέστα στο αντίο των Μέσι και Ράμος (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν στέφθηκε και τυπικά το βράδυ του Σαββάτου (3/6) πρωταθλήτρια Γαλλίας, αλλά δεν κατάφερε να κλείσει τη φετινή σεζόν όπως θα ήθελε με με νίκη, αφού παρότι προηγήθηκε, η Κλερμόν γύρισε το παιχνίδι, επικρατώντας 3-2.

Το ματς αυτό είχε συμβολικό χαρακτήρα για την ομάδα του Παρισιού, αφού σφράγισε το τέλος μιας εποχής που καλά καλά δεν άνοιξε και την αρχή μιας νέας που κανείς δεν γνωρίζει πώς θα είναι.

Κάπως έτσι, αντί για φιέστα, στήθηκε τελετή αποχαιρετισμού, με τους Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Ράμος να λένε αντίο στον κόσμο των Παριζιάνων, καθώς αμφότεροι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα του Παρισιού. Ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα στο τελευταίο του παιχνίδι, ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο.

Η βραδιά ήταν επίσης, αφιερωμένη στον Σέρχιο Ρίκο, τον τερματοφύλακα της Παρί, που χτύπησε σε ατύχημα με άλογο και βρίσκεται σε νοσοκομείο της Σεβίλλης σε κρίσιμη κατάσταση, με τον Εμπαπέ να του αφιερώνει το γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πρώτα άγγιξαν το γκολ, καθώς στο 7′ μετά από γέμισμα στην περιοχή της Παρί, η μπάλα έφτασε στον Κιεΐ που με προβολή την έστειλε στα δίχτυα. Όμως ο Ρασάνι είχε κάνει χέρι νωρίτερα και το γκολ ακυρώθηκε.

Το παιχνίδι φάνηκε να αλλάζει και να χαμογελάει στους γηπεδούχος, αφού πριν προλάβουν να περάσουν 10 λεπτά, ο Ράμος, στο τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα σκόραρε και έδωσε το προβάδισμα. Στο 16′ ο Βιτίνια έκανε το γέμισμα από δεξιά κι ο Ισπανός έπιασε την κεφαλιά για το 1-0.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ εκτέλεσε στη συνέχεια το πέναλτι που κέρδισε ο Σεϊντού, έκανε το 2-0 και αφιέρωσε το γκολ στον συμπαίκτη του που δίνει τη δική του μάχη.

Η Κλερμόν όμως, απάντησε άμεσα και τρία λεπτά μετά ο Γκαστιέν μείωσε. Ο Ντοναρούμα έδωσε στον Βεράτι στο ύψος του πέναλτι της περιοχής, αυτός έκανε λάθος πάσα πίσω στον συμπατριώτη του και ο Γκαστιέν με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε και το γκολ ισοφάρισης της Κλερμόν με τον Ζεφάν. Στο δεύτερο μέρος, στο 59ο λεπτό του αγώνα, ο Ντιό στέρησε από τον Μέσι την ευκαιρία να πετύχει το τελευταίο του γκολ με την Παρί, κάτι που έκανε και στο 90+3′. Στο 63′ το ματς γύρισε τούμπα, καθώς ο Κιεΐ έκανε την ανατροπή διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ