aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Παρί - Αζαξιό 5-0: Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο εν μέσω αποδοκιμασιών

Παρί – Αζαξιό 5-0: Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο εν μέσω αποδοκιμασιών

Η Παρί επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες, ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στην ενδεκάδα της, οι αποδοκιμασίες εις βάρος του Αργεντινού και του Κριστόφ Γκαλτιέ επέστρεψαν κι αυτές, αλλά οι οργανωμένοι δεν επέστρεψαν στις κερκίδες.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η νίκη με 5-0 επί της Αζαξιό στο “Παρκ ντε Πρενς” για την 35η αγωνιστική της Ligue 1 φέρνουν τους πρωταθλητές Γαλλίας ακόμα πιο κοντά στη διατήρηση των σκήπτρων.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν τεράστια κι η επιστροφή σε σχήμα με τρεις επιθετικούς βοήθησε τους γηπεδούχους να μην αντιμετωπίσουν τα συνήθη προβλήματα σκοραρίσματος του τελευταίου διαστήματος.

Η αρχή έγινε από δύο παίκτες που δεν συνηθίζουν να σκοράρουν πάντως, τους Φαμπιάν Ρουίθ και Ασράφ Χακιμί, που έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην Παρί στο 1ο μέρος.

Στη συνέχεια ανέλαβε τη σκυτάλη ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος με δύο τέρματα έφτασε τα 26 τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, στοχεύοντας στο πέμπτο σερί διαδοχικό βραβείο.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από αυτογκόλ του Μοχάμεντ Γιουσούφ στο 73′, με το παιχνίδι να χαλάει αργότερα και τους Χακιμί και Τομά Μανγκανί να αποβάλλονται με απευθείας κόκκινη κάρτα για σύρραξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ