aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαρέλαση… παικταράδων για τη «νέα» Μίλαν

Παρέλαση… παικταράδων για τη «νέα» Μίλαν

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται τα ονόματά τους για τη Μίλαν, ωστόσο η πώληση του συλλόγου στους Κινέζους επαναφέρει στο προσκήνιο τις… hot μεταγραφές που ετοιμάζουν οι νέοι ιδιοκτήτες το καλοκαίρι.

Πρώτος από όλος ο Σεσκ Φάμπρεγας. Με τον Ισπανό χαφ της Τσέλσι είχε υπάρξει επαφή και τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο τότε δεν προχώρησε η περίπτωσή του. Σύμφωνα με την «gazzetta dello sport», ο νυν μέσος της Τσέλσι αποτελεί προτεραιότητα για τους «ροσονέρι» και προσεχώς αναμένεται να κάνουν γερό «μπάσιμο» για να τον φέρουν στο Μιλάνο.

Από ‘κει και πέρα, τα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον για δύο παίκτες που αυτή τη στιγμή αγωνίζονται στην γείτονα χώρα. Τον 22χρονο επιθετικό της Λάτσιο, Κεϊτά ο οποίος μετρά 8 γκολ φέτος στη Serie A και τον αμυντικό μέσο της Σασουόλο, Λορέντσο Πελεγκρίνι, με τον οποίο ο Μοντέλα έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και υπάρχει διάθεση των δύο πλευρών να χαράξουν εκ νέου κοινή πορεία.

Εν συνεχεία, η «gazzetta» αναφέρει πως οι Κινέζοι της Μίλαν θα παλέψουν για τη «βόμβα» απόκτησης του Ομπαμεγιάνγκ, υπόθεση που μόνο εύκολη δεν είναι, εφόσον ο Γκαμπονέζος αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ, ενώ στο «στόχαστρο» των Μιλανέζων βρίσκεται «έντονα» και ο Μουσάτσιο της Βιγιαρεάλ. Ο Αργεντινός αμυντικός βγάζει μάτια φέτος και αποδεικνύει πως μπορεί να σταθεί στο υψηλό επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ