aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαρασκευά: «Θεωρώ ότι θα πρέπει να την δούμε με ανοικτά μυαλά»

Παρασκευά: «Θεωρώ ότι θα πρέπει να την δούμε με ανοικτά μυαλά»

Το νυν μέλος του Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας και πρώην πρόεδρος του Σωματείου, Αντρέας Παρασκευά τονίζει μέσω Facebook ότι θεωρεί πως είναι άδικη η τόσο σκληρή κριτική απέναντι στη σημερινή διοίκηση.

«Σοβαροί επενδυτές με καλό παρελθόν…»

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει:

«Τα τελευταία 4 με 5 χρόνια έγινε μια μεγάλη προσπάθεια να σωθεί το σωματείο που βρισκόταν προ του φάσματος της διάλυσης. Όσοι περάσαμε από τα ΔΣ αυτά τα χρόνια δώσαμε ότι μπορούσαμε με τα καλά μας και τα κακά μας. Έγιναν προϋπολογισμοί πλεονασματικοι ούτως ώστε να μειωθούν τα χρέη τα οποία πλέον είναι διαχειρίσιμα. Με αυτούς τους χαμηλούς προϋπολογισμούς οι πιθανότητες να γίνουν λάθη είναι μεγάλες. Θεωρώ όμως άδικη την τόσο σκληρή κριτική απέναντι στην σημερινή διοίκηση. Για την σημερινή είδηση δεν γνωρίζω πολλά όμως θεωρώ ότι θα πρέπει να την δούμε με ανοικτά μυαλά. Ο κόσμος δικαιούται επιτέλους να πάρει κάποιες χαρές γιατί για πολλά χρόνια στηρίζει το σωματείο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ