aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαρασκευά: «Κάποιοι έφυγαν και άφησαν στην ομάδα σχεδόν έξι εκατομμύρια χρέη»

Παρασκευά: «Κάποιοι έφυγαν και άφησαν στην ομάδα σχεδόν έξι εκατομμύρια χρέη»

Δεχτή η κριτική και τα παράπονα του κόσμου, φτάνει να διατυπώνονται στα σωστά πλαίσια, δήλωσε σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο πρώην πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Ανδρέας Παρασκευά. Αντίθετα, όπως τόνισε ο πρώην πρόεδρος των ερυθρολεύκων, κανένα δικαίωμα κριτικής δεν έχουν αυτοί που έφυγαν και άφησαν την ομάδα στο χείλος του γκρεμού με σχεδόν έξι εκατομμύρια ευρώ χρέη.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Παρασκευά:

«Νομίζω όλοι είμαστε πολύ πικραμένοι με την φετινή πορεία όμως κάποια σχόλια ξεφεύγουν κατά πολύ από τα επιτρεπτά όρια της κριτικής. Ο κόσμος δικαιούται να έχει παράπονα να τα διατυπώνει αλλά μέσα στα σωστά πλαίσια. Αυτοί που δεν έχουν όμως κανένα δικαίωμα στην όποια κριτική είναι και κάποιοι που έφυγαν και άφησαν την ομάδα στο χείλος του γκρεμού με σχεδόν έξι εκατομμύρια ευρώ χρέη και εδώ και μια δεκαετία οι επόμενες διοικήσεις με τα λάθη τους και τα σωστά τους έφεραν την οικονομική σταθερότητα. Η φετινή χρονιά σημαδεύτηκε με αρκετά απρόοπτα αυτό που έχει πλέον σημασία είναι η προσπάθεια μέσα στις εναπομένοντες αγωνιστικές η ομάδα να πάρει τους βαθμούς για να μείνει στην κατηγορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ