aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαράπονο Πουρσαϊτίδη: «Αποδοκιμάστε εμένα, όχι τους παίκτες»

Παράπονο Πουρσαϊτίδη: «Αποδοκιμάστε εμένα, όχι τους παίκτες»

Δυσαρεστημένος με ορισμένους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας, οι οποίοι αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές στο ισόπαλο 1-1 με την ΕΝΠ δήλωσε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Ήταν ένα παιχνίδι που όπως εξελίχθηκε μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Πληρώσαμε την αδράνεια σε μια στημένη φάση. Ήμασταν τυχεροί, αφού μπορούσαμε να δεχτούμε και δεύτερο γκολ. Στη συνέχεια, ρισκάραμε, ισοφαρίσαμε και μπορούσαμε και εμείς να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η ΕΝΠ είναι μια καλή ομάδα, έχει πάρει πολλά αποτελέσματα εκτός έδρας. Είμαστε ακόμη στο πρώτο γκρουπ και έχουμε απαιτήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους θετικούς φιλάθλους. Όταν αγωνιζόμουν σε Ολυμπιακό, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, ο κόσμος κέρδιζε μόνος του κάποια παιχνίδια. Ειδικά σε αυτό σημείο που βρίσκεται η ομάδα μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, μέσα στους στόχους, με ένα καλό αποτέλεσμα στο Κύπελλο. Είμαι πολύ απογοητευμένος από τους φιλάθλους μας. Όταν έρχεστε στο γήπεδο να βοηθάτε την ομάδα. Όχι να αποδοκιμάζεται τους παίκτες. Αποδοκιμάστε εμένα, όχι τους παίκτες. Ευχαριστώ τους θετικούς φιλάθλους που μας υποστήριξαν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ