aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαράπονα από τον Κέρκεζ: «Δεν είναι φυσιολογικό. Πιο δίκαιη η ισοπαλία»

Παράπονα από τον Κέρκεζ: «Δεν είναι φυσιολογικό. Πιο δίκαιη η ισοπαλία»

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του έδωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού (2-1). Ωστόσο, ο Βόσνιος τεχνικός εξέφρασε και το παράπονο του σχετικά με την ώρα που ορίστηκε το παιχνίδι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι φυσιολογικό.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πάντα η πρεμιέρα είναι δύσκολη και παίξαμε απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που έπαιξαν η ώρα 18:00, δεν είναι φυσιολογικό. Τέτοια ώρα είναι μόνο για να πηγαίνεις θάλασσα. Καλύτερα να παίζουμε άλλη μέρα, αν δεν είναι εφικτό. Ήταν παιχνίδι με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε το 2-0, στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιξε δυνατά για να ισοφαρίσει και εμείς κάναμε πολλά λάθη. Ήταν το πρώτο ματς και πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον κόσμο μας που ήρθε σήμερα στη Λευκωσία, αφιερώνουμε τη νίκη μας στον φροντιστή μας Κρις που έχασε τον πατέρα του. Αλήθεια η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη, όμως κάποιες φορές όπως σήμερα θέλεις μόνο αποτέλεσμα. Δεν περίμενα να παίξουμε και τέλειο ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ