aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαράπονα Ανόρθωσης για διαιτησία: «Αν θέλει να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία…»

Παράπονα Ανόρθωσης για διαιτησία: «Αν θέλει να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία…»

Την αντίδραση της Ανόρθωσης προκάλεσε ο χρόνος των καθυστερήσεων στον αγώνα με τον Ερμή (υποδείχθηκαν τέσσερα λεπτά), ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης (1-1) ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Δημήτρης Χριστοφόρου εξέφρασε παράπονα και για τον πειθαρχικό έλεγχο του διαιτητή Μάριου Χριστοφόρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Σαφώς και το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε είναι πως η ομάδα μπόρεσε να βρει νεύρο και κάποια από τα στοιχεία που θέλουμε. Σαφώς και κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε και το γεγονός πως δεν τα καταφέραμε μας απογοήτευσε. Κρατάμε την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, μας απογοήτευσε το αποτέλεσμα και βλέπουμε τα συνέχεια».

Για την αδυναμία στο σκοράρισμα, είπε: «Έχουμε δυο κεντρικούς επιθετικούς ικανούς να σκοράρουν. Δεν θεωρούμε πως υπάρχει ζήτημα στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών αυτών. Είμαστε σε μια περίοδο που όλα πάνε εναντίων μας. Δεν μας προκαλεί πανικό, αλλά αυτό που λέμε είναι πως η ομάδα κρατά την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και βλέπουμε τη συνέχεια».

Η τοποθέτηση για τη διαιτησία: «Είναι νέος διαιτητής, τώρα ξεκινάει στην Α’ Κατηγορία. Αν θέλει να παραμείνει, το κομμάτι του πειθαρχικού ελέγχου και τις καθυστερήσεις πρέπει να τα χειριστεί καλύτερα».

Αν η νέα απώλεια βαθμών θα επισπεύσει τις μετεγγραφικές κινήσεις, ανέφερε: «Κανένα μεμονωμένο αποτέλεσμα δεν καθορίζει τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό. Αν χρειάζεται να γίνει μεταγραφή θα το συζητήσει ο προπονητής με τη διοίκηση. Η αγορά εξετάζεται συνεχώς. Υπάρχουν και άλλα παιχνίδια για το 2020 και πρέπει να το κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ