aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαραπαίουσα «Κυρία» με παίκτες «βιδωμένους» στην ενδεκάδα

Παραπαίουσα «Κυρία» με παίκτες «βιδωμένους» στην ενδεκάδα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ποιος να το φανταζόταν; Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές η Ανόρθωση μετρά μόλις πέντε βαθμούς. Ηττήθηκε και στα δύο παιχνίδια που έδωσε στην έδρα της και κατάφερε να μαζέψει μόλις πέντε βαθμούς από τους εννέα που διεκδίκησε εκτός έδρας απέναντι σε Δόξα, Πάφο και Αλκή. Στατιστικά και αριθμοί που απογοητεύουν, καθώς η ομάδα της Αμμοχώστου καταγράφει το δεύτερο χειρότερο ξεκίνημα της δεκαετίας, ενώ δέχθηκε δύο εντός έδρας ήττες στα πρώτα δύο παιχνίδια που έγιναν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για πρώτη φορά έπειτα από 22 ολόκληρα χρόνια.

Η νέα ήττα από τον ΑΠΟΕΛ ήρθε απλά για να υπενθυμίσει ότι υπάρχει θέμα. Και μάλιστα σοβαρό… Με το ρόστερ που υπάρχει στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι δεδομένο ότι θα έπρεπε να έχει καλύτερα αποτελέσματα, αλλά και να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο.

Ο Λέβι μπορεί να έφυγε αλλά επί της ουσίας δεν είδαμε καμία διαφοροποίηση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Πάνω-κάτω η «Κυρία» έπαιξε με ενδεκάδα… Λέβι, πάλεψε το ματς όσο μπορούσε, αλλά στο τέλος έμεινε ξανά με την πικρή γεύση της ήττας. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους ποδοσφαιριστές ότι δεν προσπάθησαν ή τον Σίμο Ταραπουλούζη που είχε την ευθύνη.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Κόκκινο πανί» και ο Τιμόθεος Χριστοφή

Δεν υπάρχει όμως η λάμψη στα μάτια των παικτών που να δείχνει ότι κάτι αλλάζει. Ο ερχομός του Ιγκόρ Μπίσκαν, που φθάνει στην Κύπρο αύριο, είναι κάτι που ίσως λειτουργήσει προς το καλύτερο για την ομάδα της Αμμοχώστου. Με προσδοκίες για νέες ιδέες, νέα φιλοσοφία και ίσως νέα νοοτροπία για να βοηθήσουν την ομάδα να βρει το δρόμο και τα… πατήματά της. Χρειάζεται ένα γερό ταρακούνημα η «Κυρία» και με τον ερχομό του Μπίσκαν, όλοι ελπίζουν ότι θα φέρει αυτό που λείπει.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που περιμένουν την ευκαιρία τους και δεν την παίρνουν. Ο Ντουρίς ακόμη δεν έχει σκοράρει και δεν βγαίνει από την ενδεκάδα, ο Βίκτορ είναι πεσμένος αλλά και πάλι δεν χάνει τη θέση του, ο Κάτσαρ περιμένει αλλά ευκαιρίες δεν παίρνει, ο Λαβόρδε όποτε μπαίνει ως αλλαγή δέχεται κίτρινη κάρτα και δεν προσφέρει. Αυτό που χρειάζεται τώρα η Ανόρθωση είναι δουλειά και αποφάσεις που θα λειτουργήσουν προς όφελος του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ