aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαραμένουν προσγειωμένοι στην ΑΕΚ

Παραμένουν προσγειωμένοι στην ΑΕΚ

Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι εξαιρετικό μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Μία επιτυχία που έφερε το ψαλίδισμα της διαφοράς από την κορυφή στο -6, με την ομάδα να δείχνει με την εμφάνισή της ότι έχει τα φόντα να παλέψει για τον τίτλο μέχρι το τέλος. Σίγουρα, οι κιτρινοπράσινοι αναγνωρίζουν ότι η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση, είναι προς το παρόν το αουτσάιντερ, αλλά αυτό δεν τους στερεί το δικαίωμα να ονειρεύονται την αστραφτερή κούπα.

Ο Ιδιάκεθ και οι ποδοσφαιριστές παραμένουν προσγειωμένοι μιας και η συνέχεια είναι δύσκολη, απαιτείται τεράστια προσπάθεια και επιμονή για να παραμείνει η ΑΕΚ σε τροχιά και πολύ περισσότερο να εκμεταλλευθεί τυχόν βαθμολογικές απώλειες του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα, μειώνοντας έτσι τις αποστάσεις.

Οι κιτρινοπράσινοι επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και σήμερα θα πάρουν άλλο ένα ρεπό. Έτσι, η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ θα αρχίσει από την Τετάρτη. Σημαντικό για την ΑΕΚ είναι το γεγονός ότι η επικείμενη αντίπαλος, δηλαδή η ΑΕΛ, θα έχει αύριο παιχνίδι κυπέλλου, θα βγάλει πολλή ενέργεια κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και ίσως παρουσιάσει σημάδια κόπωσης με την ΑΕΚ.

Ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ εκτός είναι ο τιμωρημένος Τρισκόφσκι, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ