aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαραμένει στην… πρίζα ο Ιδιάκεθ

Παραμένει στην… πρίζα ο Ιδιάκεθ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κανένα σημάδι βελτίωσης δεν είδε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που περιμένει να ανεβάσουν στροφές. Τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν και όπως είναι λογικό, παραμένει στην… πρίζα ο Βάσκος τεχνικός της ΑΕΚ, που θέλει να έχει όσο γίνεται περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του.

Απομένουν άλλες τρεις προπονήσεις, επομένως αν ούτε σήμερα προπονηθούν, μειώνονται αισθητά οι πιθανότητες για τους πλείστους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και χθες οι Τρισκόφσκι, Γιάννου, Σάστρε, Μοϊσοφ και Αναστασίου, ενώ απείχε ο Ακοράν που δεν υπολογίζεται.

Οι κιτρινοπράσινοι αισιοδοξούν ότι δύο ή τρεις παίκτες θα είναι σε θέση να βοηθήσουν και απλά περιμένουν την σημερινή προπόνηση για να διαπιστωθεί αν θα διαφοροποιηθεί κάτι. Ειδικά για τον Τρισκόφσκι, ο Ιδιάκεθ αγωνιά. Είναι παίκτης-βαρόμετρο και η απουσία του προκαλεί έντονο πονοκέφαλο.

Δεν είναι τυχαίο που στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στην ΑΕΚ έχει απουσιάσει σε 30 ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ να κερδίζει μόλις τους μισούς βαθμούς απ’ όσους είχε διεκδικήσει. Είναι γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ειδικά φέτος που ο έμπειρος επιθετικός έχει σκοράρει 10 φορές σε οκτώ ματς και είναι ο μοναδικός που μπορεί να πει κανείς ότι ξεχωρίζει από τη μέτρια έως κακή μέχρι στιγμής παρουσία της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ