aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαραμένει στην Μπαρτσελόνα –προς το παρόν- ο Σετιέν

Παραμένει στην Μπαρτσελόνα –προς το παρόν- ο Σετιέν

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου με τον προπονητή, Κίκε Σετιέν προκειμένου να αναλυθεί η κατάσταση κρίσης που βιώνουν οι Καταλανοί μετά την απώλεια του πρωταθλήματος και τις δηλώσεις που πραγματοποίησε ο Λιονέλ Μέσι, με τις οποίες ουσιαστικά «κάρφωνε» τον έμπειρο τεχνικό.

Όπως προκύπτει από τα καταλανικά ΜΜΕ, ο 61χρονος θα παραμείνει στο πόστο του τουλάχιστον μέχρι το ματς με την Αλαβές, που είναι και το τελευταίο για το πρωτάθλημα και πριν από το δεύτερο ματς κόντρα στη Νάπολι στο Champions League στις 8 Αυγούστου.

Στο διάστημα που θα ακολουθήσει μέχρι το παιχνίδι κόντρα στους «παρτενοπέι», θα υπάρξει νέα συνάντηση στην οποία θα συζητηθεί το μέλλον του αγωνιστικού τμήματα, οι ανάγκες που υπάρχουν και θα παρθούν εκ νέου αποφάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο να πετύχει η επιλογή του Κίκε Σετιέν και για αυτό δεν πρόκειται άμεσα να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ