aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαραμένει και θα βοηθήσει ο Πουλλαΐδης

Παραμένει και θα βοηθήσει ο Πουλλαΐδης

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο πρόεδρος Χρίστος Πουλλαΐδης είναι αυτός που δέχεται τα περισσότερα «πυρά» για την εικόνα που παρουσιάζει η Ανόρθωση από την αρχή του πρωταθλήματος. Η εντός έδρας ήττα από τη νεοφώτιστη Καρμιώτισσα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για αρκετό κόσμο, με τους οργανωμένους οπαδούς να ζητούν ξανά την παραίτησή του.

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης εδώ και μέρες δεν βρίσκεται στην Κύπρο αλλά στο εξωτερικό. Είναι σαφέστατα προβληματισμένος και απογοητευμένος από την κατάσταση στην ομάδα της Αμμοχώστου, μιας και βλέπει ότι για μία ακόμη χρονιά μένει πολύ μακριά από τους στόχους της. Για μια ακόμη φορά τα «θα» δεν υλοποιούνται και ο κόσμος της ομάδας έχει μπουχτίσει από υποσχέσεις τα τελευταία χρόνια.

Ο Πουλλαΐδης αναμένεται στην Κύπρο το προσεχές Σάββατο και σίγουρα θα είναι σημαντικό να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του και τι προτίθεται να κάνει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της εταιρείας είναι διατεθειμένος όχι μόνο να παραμείνει αλλά και να βοηθήσει σημαντικά ώστε να γίνουν κάποιες μετεγγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο την Ανόρθωση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη σε μια τέτοια περίπτωση.

Πολλά όμως θα ξεκαθαρίσουν με το που έρθει στην Κύπρο ο πρόεδρος της Ανόρθωσης και δει από κοντά το κλίμα αλλά και την κατάσταση που επικρατεί. Η Ανόρθωση θυμίζει ομάδα χωρίς αρχή και τέλος και σίγουρα σε όλο αυτό φέρει μεγάλη ευθύνη και η διοίκηση. Το να ρίχνονται αποκλειστικά ευθύνες στους Μπενίτο και Πούτσε δεν είναι η λύση στο πρόβλημα. Ούτε το να λέγεται ότι ο Λέβι δεν μπόρεσε να βελτιώσει την κακή Ανόρθωση. Το να επιρρίπτονται ευθύνες και να γίνεται τέτοιος θόρυβος τη δεδομένη στιγμή δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Χθες ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κίκης Κωνσταντίνου, μιλώντας στον «Ρεπόρτερ» ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση, όχι ημίμετρα. Με ημίμετρα δεν δίνεται λύση. Χρειάζεται εκ βάθρων ανανέωση και κυρίως στα διοικητικά της Ανορθώσεως. Η διοίκηση σε μια ομάδα είναι το παν».

Έχει απογοητεύσει τον κόσμο της

Απογοήτευση, θλίψη και αγανάκτηση είναι τα συναισθήματα του κόσμου λόγω της εικόνας της ομάδας του. Οι φίλοι της Ανόρθωσης έχουν απογοητευτεί τόσο πολύ που δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν για να δουν την ομάδα τους να γυρίζει σελίδα. Ερωτηματικό είναι και το πόσοι θα βρεθούν την Κυριακή στο Τσίρειο για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ