aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαραμένει ανοικτό κεφάλαιο

Παραμένει ανοικτό κεφάλαιο

Όλα παραμένουν ανοικτά στο κεφάλαιο τεχνική ηγεσία. Μέχρι αργά χθες δεν είχε παρθεί κάποια απόφαση από πλευράς Ανόρθωσης που να διαφοροποιούσε τα δεδομένα. Βάσει των οποίων, κανείς δεν μπορεί ακόμα να πει με σιγουριά, αν ο Ρόνι Λέβι θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία.

Παραμένει σε ισχύ δηλαδή, η τοποθέτηση του Ανδρέα Παντελή, μετά τον διασυρμό της ομάδας στο Τσίρειο με συνέπεια τον αποκλεισμό της από το κύπελλο, πως όλοι ανεξαιρέτως στο ποδοσφαιρικό τιμ έχουν ευθύνη και όλα πλέον είναι υπό εξέταση από τη διοίκηση ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως παραμένει επίσης η δήλωση του Ισραηλινού τεχνικού ότι είναι συναισθηματικά συνδεδεμένος με την Ανόρθωση, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου, όμως θα μιλήσει με την οικογένειά του για το μέλλον του, κάνοντας πάσα στη διοίκηση «αν θέλει να γίνει το βήμα παραπάνω στη νέα χρονιά».

Τοποθετήσεις που δεν ξεκαθαρίζουν οτιδήποτε σε σχέση με την επόμενη μέρα. Κοινό σημείο των τοποθετήσεων του προέδρου και του προπονητή είναι μονάχα η θέλησή τους για τη δημιουργία μιας Ανόρθωσης που θα πρωταγωνιστήσει. Χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί ακόμα αν θα πορευτούν μαζί, όπως προνοεί το συμβόλαιο του Λέβι ή αν θα τεθεί θέμα λύσης της συνεργασίας τους. Στο τραπέζι είναι και τα δύο ενδεχόμενα.

Το πού θα γείρει η πλάστιγγα για τον Ρόνι Λέβι, αν θα συνεχίσει τη θητεία του όπως προνοεί το συμβόλαιό του ή αν θα τεθεί θέμα λύσης της συνεργασίας του με την Ανόρθωση, αναμένεται να διαφανεί στη συνάντηση που θα κάνει με τον πρόεδρο Ανδρέα Παντελή. Ουσιαστικά ζητείται ταύτιση απόψεων για το τι έφταιξε στο κύπελλο, τι πρέπει να διορθώσει η ομάδα και για την υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ