aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Παραμείνετε συσπειρωμένοι και πωρωμένοι»

«Παραμείνετε συσπειρωμένοι και πωρωμένοι»

Aνακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλων, τα μέλη του οποίου ζουν και αναπνέουν για τον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

“Περήφανοι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Μετράμε ήδη αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό της ερχόμενης Τετάρτης και ο καθένας από μας προετοιμάζεται κατάλληλα για να δηλώσει έτοιμος. Η κάθοδος των ΦΥΓΑΔΩΝ από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη ξεκίνησε, ενώ όσο περνάνε οι μέρες το ΛΙΜΑΝ1 ντύνεται στα γαλανόλευκα. Τα πάρτι στον Σύνδεσμο δεν λένε να σταματήσουν και μέρα με την μέρα ο κόσμος πληθαίνει και η ένταση ανεβαίνει! !

Αύριο θα διεξαχθεί το μεγάλο πάρτι της Παρασκευής με τα καθιερωμένα αλανιάρικα μαγγάλια να γυρίζουν ασταμάτητα. Οι μπίρες πάντα τσακρίν και όλοι μαζί να ζεσταίνουμε τις φωνές μας με ύμνους για τον ΘΡΥΛΟ.

Τo επομένo Σαββάτο οι ρυθμοί ανεβαίνουν ακόμα παραπάνω, θα πραγματοποιηθεί ακόμα ένα γλέντι με όλα τα σχετικά αφιερωμένο σε όλους εμάς, μικρούς και μεγάλους, παλιούς και νέους συνδεσμίτες, σε αυτούς που έφυγαν νωρίς και γενικότερα σε όλους όσους υπηρετούν την μάχιμη ιδέα του να είσαι μέλος του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ!

Την Κυριακή μαζευόμαστε από νωρίς στον Κεντρικό, θα υπάρχει μουσική από δικά μας παιδιά και καλούμε τους πάντες να έρθουν για να πιούμε στην υγειά του Θεού Απόλλωνα και της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ!

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση τη Δευτέρα με όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις μέρες που απομένουν και την οργάνωση μας τόσο πριν όσο και την μέρα του τελικού!

Μείνετε συντονισμένοι, παραμείνετε συσπειρωμένοι και πωρωμένοι, οι μέρες του γαλανόλευκου πανικού είναι εδώ !

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ