aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Παραλύει» για ένα μήνα η Ανόρθωση, μετά το αίτημα του ΑΠΟΕΛ!

«Παραλύει» για ένα μήνα η Ανόρθωση, μετά το αίτημα του ΑΠΟΕΛ!

Σε αγωνιστική απραξία για διάστημα ενός μήνα θα μείνει η Ανόρθωση μετά το αίτημα του ΑΠΟΕΛ για αναβολή του μεταξύ των δύο ομάδων ντέρμπι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το οποίο έγινε δεκτό από την ΚΟΠ με βάση την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Η «Κυρία» θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή (15/9) την Ένωση Νέων Παραλιμνίου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ακολούθως το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο 20-21 Σεπτεμβρίου θα υποδεχθεί την Πάφος FC για την 4η αγωνιστική.

Ακολούθως το πρωτάθλημα θα διακοπεί, καθώς το Σάββατο (28/9) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του Σούπερ Καπ μεταξύ ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ. Από την στιγμή που αναβλήθηκε το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα διεξαγόταν το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη η Ανόρθωση θα «παραλύσει» για έναν μήνα, αφού στη συνέχεια θα διακοπεί εκ νέου το πρωτάθλημα (το σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου) για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Κύπρου στα προκριματικά του Euro 2020.

Διαβάστε επίσης: Στον «αέρα» τρία παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ και το ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Άρα, η Ανόρθωση θα επανέλθει σε αγωνιστική δράση το σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου για το ντέρμπι με την Ομόνοια στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος! Απίστευτο κι όμως αληθινό για την ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία σε διάστημα τριών μηνών, από τις 24-25 Αυγούστου όταν άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος μέχρι και τις 19-20 Οκτωβρίου θα δώσει μόλις τρεις αγώνες, καθώς θυμίζουμε πως η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα είχε αναβληθεί λόγω των υποχρεώσεων των γαλάζιων της Λεμεσού στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ