aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Παρακολουθείται ο Ιωάννου, θα προκύψει σίγουρα ενδιαφέρον»

«Παρακολουθείται ο Ιωάννου, θα προκύψει σίγουρα ενδιαφέρον»

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Ανόρθωσης ενόψει Ένωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας Σάββα Πηλακούτα, θα απουσιάζουν οι Νικόλας Εγγλέζου και Γιώργος Γκαλίτσιος.

«Όπως όλα δείχνουν θα πάμε χωρίς τους Εγγλέζου και Γκαλίτσιο. Δεν ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν. Όσο αφορά το πλάνο, είδαμε πολλές φορές τον προπονητή να παρατάσσει ένα πλάνο ανάλογα με τον αντίπαλο. Δεν αποκλείεται να το πράξει και στον αυριανό αγώνα. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι το οποίο προσφέρεται να κλείσουμε το 2019 εντός έδρας με μία νίκη», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Διαβάστε επίσης: €600.000 και οι €10.000… δώρο

«Δεν υπάρχει ίχνος υποτίμησης απέναντι στον αντίπαλο. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, μπροστά από τον κόσμο μας και θέλουμε τη νίκη και την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται και στο πως αντιδρούν μετά από αρνητικά αποτελέσματα. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν από τη νίκη», τόνισε.

Διαβάστε επίσης: Μετά από τον Σιαθά, νέα… ελλαδικά σενάρια και για τον Ιωάννου

Για τον Κοφί και τις πληροφορίες για αποχώρησή του δεν είπε κάτι σουσιαστικό: «Επί της πρακτικής, δεν έχει ενημερωθεί κανένας ποδοσφαιριστής. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι και μετά το τέλος του, πιθανόν να προκύψουν και εξελίξεις. Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση προς την πλευρά κάποιου ποδοσφαιριστή. Μπαίνουμε σε περίοδο όπου οι διεργασίες θα εντατικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων για τον Μιχάλη Ιωάννου: «Δεν υπάρχει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον. Είμαι σίγουρος πως είναι κάτι που θα γίνει πάντως. Παρακολουθείται από διάφορες ομάδες. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ