aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαράκληση Κλοπ για την... αποθέωση

Παράκληση Κλοπ για την… αποθέωση

Η Λίβερπουλ συνέτριψε 4-1 την πρωταθλήτρια Λέστερ και οι φίλαθλοι στο «Ανφιλντ» χειροκρότησαν τους παίκτες και ειδικά τον Γιούργκεν Κλοπ, αποθεώνοντας τον Γερμανό τεχνικό, τραγουδώντας, εν χορώ, τ’ όνομα του. Ο Κλοπ ευχαρίστησε τους φιλάθλους, αλλά τους ζήτησε να σταματήσουν να τραγουδούν χρησιμοποιώντας τ’ όνομα του, κατά τη διάρκεια των αγώνων, για να μην αποπροσανατολίζονται οι παίκτες:

«Προφανώς είμαι χαρούμενος όταν τραγουδούν τ’ όνομα μου, αλλά προέχει η ομάδα. Ετσι ζητώ από τους φιλάθλους να περιμένουν το σφύριγμα της λήξης. Τους παρακαλώ να μην φωνάζουν τ’ όνομα μου. Είναι τιμητικό, αλλά εγώ δεν παίζω και μπορεί να επηρεαστούν οι παίκτες. Ολα τα παιχνίδια λήγουν με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και όλοι πρέπει να περιμένουμε για την τελική έκβαση για να εκφραστούμε», τόνισε ο Γερμανός κόουτς και κατέληξε:

«Θέλω οι παίκτες μου να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και δεν θέλω να παλεύουν για τη νίκη, ακούγοντας τ’ όνομα μου από τις κερκίδες. Είναι σαν να πανηγυρίζεις για γκολ, πριν από την εκτέλεση ενός πέναλτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ