aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαραιτήθηκε προφορικά ο Παντελή, τα ηνία της εταιρείας στο σωματείο

Παραιτήθηκε προφορικά ο Παντελή, τα ηνία της εταιρείας στο σωματείο

Κρίσιμες ώρες στην Ανόρθωση σε όλα τα επίπεδα. Το πρωί της Κυριακής (23/2) συνεδρίασε εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο  του σωματείου, το οποίο εξέτασε την κατάσταση που έχει περιέλθει η ποδοσφαιρική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ο πρόεδρος, Ανδρέας Παντελή ενημέρωσε τη διοίκηση του σωματείου τηλεφωνικώς για την παραίτηση του κάτι για το οποίο αναμένεται να δημοσιοποιήσει τις επόμενες ώρες.

Διαβάστε επίσης: Θέμα… συζήτησης και στο εξωτερικό οι αποκαλύψεις του Στρέπελ

Το διοικητικό συμβούλιου του σωματείου, εφόσον παραιτηθούν και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου της εταιρείας, θα αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος με πρώτιστο μέλημα την εξεύρεση χρημάτων για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες που προκύπτουν. Γίνονται σκέψεις να ζητηθεί από την cablenet προεξοφλήσει μέρος του τηλεοπτικού συμβολαίου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-20.

Διαβάστε επίσης: Ουζόχο: «Με κάνει ψεύτη και παράνομο; Πήγαινε στα παιδιά σου»

Ταυτόχρονα θα αρχίσει κύκλο επαφών με ενδιαφερόμενους για να αναλάβουν το πηδάλιο της εταιρείας. Με τα υφιστάμενα δεδομένα το σενάριο να πορευτεί η Ανόρθωση μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου διοικούμενη από το συμβούλιο του σωματείου μοιάζει με «μονόδρομο» και ακολούθως θα συγκληθεί Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ