aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαραιτήθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά συνεχίζει μέχρι νεωτέρας!

Παραιτήθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά συνεχίζει μέχρι νεωτέρας!

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από το πάγκο της Αλ Αχλί, αλλά του ζητήθηκε από την διοίκηση του συλλόγου να ανακαλέσει προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε.

O πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και του Πανιωνίου ανέλαβε την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας στις 28 Φεβρουαρίου, αφού προηγουμένως έλαβε τις απαραίτητες εγγυήσεις από την διοίκηση της ομάδας.

Όπως τονίζεται σε μέσα της αραβικής χώρας, ο 50χρονος τεχνικός παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του προκειμένου ο σύλλογος να ενισχυθεί διαπίστωσε πως αυτό δεν συνέβη.

Η Αλ Αχλί βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 14 βαθμούς λιγότερους σε σχέση με την Αλ Νασρ μένοντας έτσι εκτός Ασιατικού Champions League. Μάλιστα στα τελευταία πέντε ματς έχει σημειώσει μόλις μια νίκη.

Ο Μιλόγεβιτς, ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο για 18 μήνες ζήτησε να αποχωρήσει, ωστόσο η διοίκηση της Αλ Αχλί συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο προκειμένου ο Σέρβος τεχνικός να μεταπεισθεί και να παραμείνει στο πόστο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ