aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαραιτήθηκε ο Στιβ Μπρους από τη Χαλ!

Παραιτήθηκε ο Στιβ Μπρους από τη Χαλ!

Παρελθόν από τον πάγκο της Χαλ αποτελεί ο Στιβ Μπρους! Ο Άγγλος τεχνικός, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του ανατολικού Γιόρκσαϊρ στην άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα υπέβαλε την παραίτησή του.

Ήδη νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι είχε προειδοποιήσει ότι το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο. Η Χαλ είναι ομάδα που βρίσκεται υπό πώληση από το 2014, όταν η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία απέρριψε την αίτηση του Ασέμ Αλάμ, ιδιοκτήτη της να αλλάξει το όνομά της από Hull City σε Hull Tigers. Οι οπαδοί του συλλόγου είχαν αντιδράσει και εν τέλει δικαιώθηκαν.

Ο Στιβ Μπρους μεσοβδόμαδα είχε περάσει από συνέντευξη από την ομοσπονδία της χώρας, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αγγλίας, η οποία φαίνεται να καταλήγει στον Σαμ Άλαρνταϊς.

Ήδη οι bookmakers δίνουν τον Μπρους ως πρώτο φαβορί να αναπληρώσει την πιθανή κενή θέση του Σαμ Άλαρνταϊς στον πάγκο της Σάντερλαντ.

Ο Στιβ Μπρους που βρίσκεται στον πάγκο της Χαλ από το 2012 έχει οδηγήσει το σύλλογο δύο φορές σε άνοδο από την Τσάμπιονσιπ στην Πρέμιερ Λιγκ. Σημαντικότερη στιγμή όμως αποτελεί ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας το 2014 και η παρουσία της στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ