aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαραδοχή από τον Ιδιάκεθ, σχόλιο για τις αποδοκιμασίες και το παράδειγμα με ΑΠΟΕΛ

Παραδοχή από τον Ιδιάκεθ, σχόλιο για τις αποδοκιμασίες και το παράδειγμα με ΑΠΟΕΛ

Παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά κόντρα στη Δόξα, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ωστόσο δήλωσε ευχαριστημένος από το γεγονός πως οι παίκτες του τα έδωσαν όλα μέχρι το τέλος και επιτεύχθηκε το γκολ της νίκης στο 90’+4.

Αρχικά ανέφερε: «Ευχαριστώ τον προπονητή της Δόξας και συγχαρητήρια για την βελτίωση της. Το καλύτερο για εμάς είναι το αποτέλεσμα και το ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος. Δεν ήταν καλή η απόδοση μας, κρατάμε ότι παλέψαμε. Ακόμη και σε μια κακή στιγμή, παλέψαμε. Δεν προσαρμοστήκαμε, δεν είχαμε τον έλεγχο, αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, η πίεση ήταν αρκετή στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς πήραμε τη νίκη, οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα. Οφείλουμε όμως να αναλύσουμε το παιχνίδι, να φτιάξουμε κάποια πράγματα. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, όμως θα εκμεταλλευτούμε την διακοπή ώστε να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου, απάντησε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εμείς κάνουμε την δουλειά μας. Τον σεβόμαστε, παρά το γεγονός πως μας αποδοκιμάζουν. Οφείλουμε να δουλεύουμε, όταν δεν είναι χαρούμενοι, σημαίνει πως πρέπει να δουλέψουμε».

Και κατέληξε: «Είναι αλήθεια πως τόνισα πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει διαφορετικά γιατί θα είχαμε δυσκολίες. Είναι αλήθεια πως έχουμε προβλήματα, έχουμε τραυματισμούς. Δεν είναι καλή η σεζόν. Αλλά δεν μπορεί να πει κανείς πως δεν παλεύουμε. Παραδέχομαι τα λάθη μας, πως δεν ήμασταν καλοί σήμερα, όμως προσπαθούμε. Δεν έχουμε ηττηθεί. Αντιλαμβάνομαι πως υπάρχουν απαιτήσεις, στόχοι, το όνειρο του πρωταθλήματος που πλησιάσαμε, όμως είναι σίγουρο πως αν δεν βελτιωθούμε δεν θα πετύχουμε στον στόχο μας. Η ομάδα θα εμφανιστεί καλύτερη, παρακολούθησα το Δόξα-ΑΠΟΕΛ στο ο οποίο η Δόξα προσπάθησε για την ισοφάριση. Μετά το παιχνίδι δεν είδα κάποιον να αποδοκιμάζει. Παλεύουμε μέχρι το τέλος εμείς, δεν έχουμε παίξει καλά όμως το δουλεύουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ