aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαραδοχή από Απόλλωνα: «Δεν θέλουμε τέτοια σφυρίγματα, είχαν πέναλτι»

Παραδοχή από Απόλλωνα: «Δεν θέλουμε τέτοια σφυρίγματα, είχαν πέναλτι»

Για την επόμενη μέρα στον Απόλλωνα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά και τα λάθη της διαιτησίας μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0). Όπως τόνισε, οι μαυροπράσινοι δικαιούνταν πέναλτι στο 41’, ενώ ανέφερε πως σύντομα η ομάδα της Λεμεσού θα γίνει αυτή που θαυμάσαμε την τελευταία διετία.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Δεν είχαμε άλλη επιλογή. Όταν οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί, τότε η μόνη επιλογή είναι η νίκη. Σίγουρα θέλαμε να κερδίσαμε στην επιστροφή του Αυγουστή και ταυτόχρονα να ανακτήσουμε μέρος της χαμένης μας αυτοπεποίθησης, από τα τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Έχουμε 15 μέρες να δουλέψουμε για το δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό. Είδαμε μέρος των αγωνιστικών δυνατοτήτων, 11 τελικές, σκοράραμε τρία γκολ. Δεχθήκαμε όμως και ευκαιρίες και σίγουρα θα προβλημάτισε και τον προπονητή μας. Η ομάδα μας θα βελτιώνεται, ο Γιούστε θα επιστέψει, ο Ρομπέρζ θα είναι σαφώς πιο έτοιμος. Θεωρώ πως με την μετατόπιση του Χάμπου στα χαφ, η ομάδα θα πάρει τον δρόμο της. Ο Γιαννιώτας ήταν εξαιρετικός, ο Αγκίρε το ίδιο, ο Σελάγια επανήλθε στα γκολ. Σιγά σιγά και με την επιστροφή στην κανονικότητα, θα δείτε σύντομα τον Απόλλωνα που θαυμάσατε».

Για την επιστροφή του Αυγουστή: «Έχτισε την ομάδα, εμπνέει όλους στην ομάδα. Θα ήταν καλό να σταματήσουμε την κουβέντα με την επιστροφή του, είναι σαν να μην έφυγε ποτέ. Ήταν ένα οδυνηρό λάθος και το διορθώσαμε. Εκτός από προπονητής, αισθάνεται την ομάδα. Η πίστη και η δίψα του για διάκριση, είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στη ζωή του. Θα τον στηρίξουμε ξανά. Είχαμε καιρό να δούμε κόσμο, ήταν αρκετός χθες. Είναι ένας άνθρωπος που ενώνει δυνάμεις. Οφείλουμε να τον στηρίξουμε και στα καλά και στα κακά του γιατί θα πάρει την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Διαβάστε επίσης: Ο γνωστός Απόλλων του Σωφρόνη…

Για τη διαιτησία: «Θεωρώ πως ήταν δύο τα λάθη. Η αποβολή του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με δεύτερη κίτρινη (σ.σ. Ακόστα) και το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός στο 41’. Σίγουρα ήταν παράβαση η οποία δεν σφυρίχτηκε. Δεν κρυβόμαστε. Το σφύριγμα ήταν υπέρ της ομάδας μας και εμείς δεν θέλουμε τέτοια σφυρίγματα. Θέλουμε να διεξάγονται τα παιχνίδια επί ίσοις όρoις. Ήταν πολύ ανταγωνιστικός ο Ολυμπιακός, συγχαρητήρια για την ομάδα που έχτισαν. Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τον κόσμο, στην προκειμένη έχουμε δίκαιο στον Ολυμπιακό για το πέναλτι».

Για τον Γκακμπέ (αποχώρησε ως αλλαγή): «Δεν φαίνεται κάτι σοβαρό. Θα περάσει το απόγευμα από εξετάσεις. Θα πρέπει να περιμένουμε ώστε να έχουμε την γνωμάτευση. Ήταν πολύ καλός όσο αγωνίστηκε. Ήταν άτυχος στην φάση με το δοκάρι».

Για τα υπόλοιπα αγωνιστικά δεδομένα: «Επιστρέφει ο Περέιρα και ο Γιούστε. Είναι πιο δύσκολο για τους Αντωνιάδη-Βασιλείου. Ο Ενσούε είναι 100%».

Για την επιστροφή του Ρομπέρζ: «Έλειπε ο Ρομπέρζ και ο Γιούστε δεν μπορούσε να καλύψει το κενό του. Όπως και το αντίθετο. Είναι οι στυλοβάτες της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ