aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαπουλής ή Περέιρα: Tο ίδιο κάνει…

Παπουλής ή Περέιρα: Tο ίδιο κάνει…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το έχει το γκολ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Φτιάχνει ευκαιρίες, τις αξιοποιεί και γι’ αυτό έχει σημειώσει 13 γκολ στα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η δύναμή του είναι στα δικά του πόδια και με τους επιθετικούς που διαθέτει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Διαβάστε επίσης: Η ατάκα του Άλεφ για το κυπριακό πρωτάθλημα

Ο Φώτης Παπουλής, παρά την καταπόνηση που κουβαλά από τους δύο αγώνες της Εθνικής, μάλλον θα είναι βασικός αύριο. Αν δεν ξεκινήσει όμως, ο Φακούντο Περέιρα είναι πανέτοιμος, άλλωστε ο Αργεντίνος έχει και ένα λόγο παραπάνω να επιθυμεί να αγωνιστεί. Έχει σκοράρει και στα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος και αν βρει δίχτυα και αύριο θα γράψει ιστορία και θα σημειώσει και ένα προσωπικό ρεκόρ.

Διαβάστε επίσης: Κάνει σωστά τη δουλειά του

Βέβαια, η εμπειρία του Περέιρα δεν του επιτρέπει να σκεφτεί μόνο τον εαυτό του, αλλά να κυνηγήσει την καλή εμφάνιση και το γκολ για την ομάδα. Όποιος και αν ξεκινήσει, ο Φώτης ή ο Φακούντο, το ίδιο κάνει αφού και οι δύο έχουν τις λύσεις, ενώ και με τους δύο ο Απόλλωνας είναι ακόμη πιο ισχυρός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ