aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαπούλης: «Χαιρόμαστε ξανά που παίζουμε»

Παπούλης: «Χαιρόμαστε ξανά που παίζουμε»

Ο Φώτης Παπουλής είχε σήμερα τα γενέθλια του, προσπάθησε να σκοράρει για να το χαρεί με ένα γκολ, δεν τα κατάφερε, αλλά όπως είπε ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα λίγη σημασία έχει αυτό.

Ο αρχηγός του Απόλλωνα μίλησε στην Primetel για την έκτη σερί νίκη της ομάδας του, τη συνέχεια και τον κόσμο.

Αναλυτικά: «Δεν έχει σημασία, ήταν το καλύτερο δώρο η νίκη. Ήμασταν καλοί κερδίσαμε, προσφέραμε θέαμα και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση. Το να λέμε ότι ο Απόλλων πάει για πρωτάθλημα είναι αυτονόητο, είμαστε αναγκασμένοι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όταν θα κάνουμε απολογισμό θα δούμε που είχαμε φτάσει.

Δείχνει η ομάδα σταθερότητα και αυτό έχει να κάνει με ψυχολογία και σωστή τακτική. Όλοι οι παίχτες είναι χαρούμενοι, χαίρονται να παίζουν ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Κερδίσαμε τα ντέρμπι, αυτό δεν λέει τίποτα, τώρα είναι τα σημαντικά παιχνίδια και αν θες να κερδίσεις πρωτάθλημα πρέπει να παίρνεις αυτές τις νίκες.

Δεν είναι αυτός ο κόσμος του Απόλλωνα, πρέπει να στηρίξει την ομάδα, είναι ένα δικό του παιδί στον πάγκο, ο Σωφρόνης Αυγουστή και είναι η ώρα να έρθουν όλοι κοντά στην ομάδα για να τη βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ