aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαπουλής: «Αξίζουμε το πρωτάθλημα»

Παπουλής: «Αξίζουμε το πρωτάθλημα»

Ο αρχηγός του Απόλλωνα, Φώτης Παπουλής μίλησε στην Cytavision μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με 4-0 τονίζοντας ότι ο Απόλλωνας αξίζει το πρωτάθλημα με βάση το ποδόσφαιρο που παίζει στον γήπεδο.

«Συγχαρητήρια σε όλους, σε όλο το οικοδόμημα του Απόλλωνα. Αυτό που έγινε σήμερα δεν είναι τυχαίο, είναι μια συνολική δουλειά που ξεκίνησε από το καλοκαίρι. Πήραμε μια μεγάλη νίκη, χαιρόμαστε σήμερα. Την άλλη βδομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πάλι το ΑΠΟΕΛ, ξέρουμε ότι τα παιχνίδι αυτά είναι πολύ δύσκολα. Έχουμε παίξει πάρα πολλά παιχνίδια κι΄εμείς και το ΑΠΟΕΛ, φτάνουμε στο τέλος και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους βαθμούς», ανέφερε αρχικά.

Για το αν ήρθε η ώρα να πανηγυρίσει ο Απόλλωνας το πρωτάθλημα δήλωσε: «Κάθε φορά είναι η ώρα του Απόλλωνα. Μακάρι να είναι φέτος η ώρα αυτή. Η ομάδα δείχνει υγεία και ηρεμία σε όλα τα μέτωπα. Από την στιγμή που υπάρχουν όλα αυτά γιατί όχι να μην πανηγυρίσουμε ένα πρωτάθλημα. Όλα αυτά τα χρόνια με το ποδόσφαιρο που παίζουμε το αξίζουμε κιόλας».

Για την δική του απόδοση ανέφερε: «Για μένα ήταν μια δύσκολη χρονιά η φετινή, ξεκίνησε μ΄ένα χειρουργείο στον αχίλλειο. Ήταν ένα πολύ επίπονο χειρουργείο όμως κατάφερα να βγω δυνατός. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Όσα χρόνια είμαι εδώ δεν κοιτάω τα προσωπικά μου επιτεύγματα, κοιτάω να βοηθάω την ομάδα. Μέσα από το σύνολο θα γίνομαι καλύτερος».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ είπε: «Σίγουρα είναι μια μεγάλη νίκη σήμερα όπως δεν παρασυρόμαστε σε καμία περίπτωση. Τα κεφάλια μέσα από αύριο να συνεχίσουμε την δουλειά. Πάμε με τον ίδιο στόχο, με τον κόσμο μας για την νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ