aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαπασταθόπουλος: «Δεν ήρθα στην Άρσεναλ για να παίζω Europa League»

Παπασταθόπουλος: «Δεν ήρθα στην Άρσεναλ για να παίζω Europa League»

Την πεποίθησή του πως η Άρσεναλ μπορεί να κατακτήσει το Εuropa και να αγωνιστεί τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Έλληνας στόπερ ανέφερε πως δεν πήγε στην Άρσεναλ για να παίζει στο Europa League και υποστήριξε πως η ομάδα του μπορεί να το κατακτήσει, ώστε να αγωνιστεί σίγουρα την επόμενη χρονιά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση,

«Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι και πιστεύω μόνο αυτό, το να παίξουμε στο Champions League. Μπορούμε να πάμε στον τελικό και γιατί όχι να κατακτήσουμε το Europa League. Φυσικά ήρθα εδώ επειδή θα ήθελα να παίξω στο Champions League, δεν ήρθα εδώ για το Europa League. Αυτό είναι το θέμα, ο προπονητής και οι συνεργάτες του μας βοηθούν κάθε μέρα, δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση, με το βίντεο, αναλύουμε τα πάντα και ελπίζω ότι στο τέλος θα αποδειχθούμε σωστοί», είπε αρχικά. 

«Ακούω να μιλάνε για το σύστημα, τον προπονητή… Ο προπονητής προσπαθεί καθημερινά για να μας δώσει το μάξιμουμ. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε στο Champions League», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ