aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαπαϊωάννου για Πουρσαϊτίδη: «Δεν υπήρχε περίπτωση…»

Παπαϊωάννου για Πουρσαϊτίδη: «Δεν υπήρχε περίπτωση…»

Κάθετος ήταν Μάκης Παπαϊωάννου, στο θέμα με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη που μερικές ιστοσελίδες δημιούργησαν χωρίς να υπάρχει, πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ο τεχνικός διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας φιλοξενήθηκε στο «Interview On The Go» του «Larnakasports» από τον συνάδελφο και συνεργάτη μας στο «Goal» Πάνο Λάρκο ο οποίος δημοσίευσε το πρώτο μέρος της συνέντευξης. Αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο θέμα Σάββα Πουρσαϊτίδη και ότι λανθασμένα διέρρεαν πληροφορίες πως το ματς με την ΑΕΛ ήταν καθοριστικό για το μέλλον του, επειδή δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει.

«Δεν είχε κανένα λόγο να κερδίσει χρόνο όταν έλεγε πως η ομάδα χρειάζεται πίστωση χρόνου και υπομονή. Αυτοί που πίστεψαν πως τα είπε για να κερδίσει χρόνο, είναι αυτοί που πάντα είναι κακοπροαίρετοι. Το θεωρώ γελοίο μετά από ενάμισι χρόνο που έδειξε τη σπουδαία δουλειά του και ποιός είναι ο Πουρσαϊτίδης, να πιστεύουν κάτι τέτοιο. Η ομάδα είναι χτισμένη σε γερές βάσεις και έχει μέλλον», είπε αρχικά προς απάντηση της κριτικής που δέχθηκε από τον κόσμο μετά τα πρώτα αρνητικά συνεχόμενα αποτελέσματα.

Αν όντως τέθηκε ζήτημα αποχώρησής του μετά από τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα, υπογράμμισε: «Ακούστηκαν πολλά πριν το ματς με την ΑΕΛ. Θεωρώ δεν υπήρχε καμία περίπτωση να υπάρξει θέμα Πουρσαϊτίδη. Κρίνουμε τη δουλειά που γίνεται από τον Οκτώβριο (σ.σ. του 2017 όταν ανέλαβε) και δεν κρίνουμε από ένα παιχνίδι. Θα ήταν μεγάλο λάθος να υπάρξει θέμα αντικατάστασης του. Η δουλειά του ήταν εκεί, φαινόταν και ήταν θέμα χρόνου να έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Η διοίκηση έδειξε σοβαρότητα και το χειρίστηκε πάρα πολύ σωστά».

Διαβάστε επίσης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ