aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαπαδόπουλος στο «Goal»: Το άγχος της φανέλας και τα λόγια του Λέβι

Παπαδόπουλος στο «Goal»: Το άγχος της φανέλας και τα λόγια του Λέβι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ένα από τα ερωτηματικά πριν τον ντέρμπι της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα το περασμένο Σάββατο, ήταν ο τερματοφύλακας που θα επέλεγε ο Ρόνι Λέβι για να παίξει στη θέση του τιμωρημένου Κόπριβετς.

Τελικά, επιλέχθηκε ο δεύτερος ιεραρχικά κίπερ της «Κυρίας» Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά ως βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος και είχε ως στόχο να αποδείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο.

Ελαφρώς αγχωμένος, αλλά συνάμα συγκεντρωμένος και αποφασισμένος κλήθηκε να καλύψει το κενό του Κόπριβετς και το έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο 25χρονος τερματοφύλακας μίλησε στο «Goal» για την εμφάνιση του, το μέλλον του, για τα λόγια του προπονητή του μετά το ματς, τον κόσμο και τις φιλοδοξίες του.

-Γιώργο, ήταν η πρώτη σου παρουσία στο αρχικό σχήμα. Πως αισθάνεσαι για την εμφάνιση σου;

«Αισθάνομαι ικανοποιημένος πρώτα απ’ όλα για το αποτέλεσμα και τη νίκη της ομάδας. Ήταν το ζητούμενο μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στα πλέι οφ. Θα δουλέψω για τη συνέχεια για να διεκδικήσω ίσως και τη θέση του βασικού».

-Ήταν η ευκαιρία που έψαχνες για να μπεις στην ενδεκάδα ως βασικός. Έδειξες με την εμφάνιση σου ότι μπορείς να ανταποκριθείς με αποκορύφωμα την επέμβαση στο 91΄.

«Πιστεύω ότι ο καθένας κρίνεται από τα αποτελέσματα. Έτσι το μόνο που έχω να κάνω είναι να συνεχίσω τις καλές παρουσίες, να παίρνω τις ευκαιρίες που μου δίνει ο προπονητής μου και να παρουσιάζω αυτό το πρόσωπο».

-Σου μετέφερε κάτι ο προπονητής μετά το τέλος του παιχνιδιού;

«Μου έδωσε συγχαρητήρια, με πείραξε λίγο για την φάση που προσπάθησα να σουτάρω στον Βάλε, αλλά ήταν πολύ θετικός και με πολύ καλή ψυχολογία μετά και τη νίκη».

-Στο 90’ + 1 όταν έκανες μία σπουδαία επέμβαση σε είδαμε να πανηγυρίζεις λες και σκόραρες. Είχες ανάγκη μία μεγάλη επέμβαση νομίζω.

«Αυτό που σκεφτόμουνα όλη την περίοδο του αγώνα και ειδικά τα τελευταία 10 λεπτά είναι ότι δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ γιατί τα τελευταία λεπτά θα γινόντουσαν πολύ δύσκολα. Δεν ήξερα πόσος χρόνος έμενε για να τελειώσει το παιχνίδι και θεωρούσα ότι να μην μπει το γκολ σε εκείνη την χρονική στιγμή ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα».

-Είχες καθόλου άγχος;

«Είναι το άγχος της πρώτης παρουσίας, είναι το άγχος της φανέλας. Μετράνε αυτά όσο κι αν θέλουμε να το παίζουμε άνετοι, όμως γενικά ένιωθα μια χαρά. Θεωρώ ότι λίγο άγχος πρέπει να υπάρχει. Σε κάνει πιο συγκεντρωμένο και έχεις καλύτερα αποτελέσματα, αλλά όχι το άγχος που σε καταστρέφει».

-Είναι σημαντικό που ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια και όσοι ήταν στο γήπεδο σας χειροκρότησαν.

«Ο κόσμος, όσος ήρθε και όσος δεν ήρθε ξέρουμε ότι στηρίζει την ομάδα. Το έχουμε νιώσει σε πολύ δύσκολες στιγμές φέτος και τους ευχαριστούμε. Δεν θα τον ευχαριστήσω προσωπικά. Τους ευχαρίστησα όλους πριν από το παιχνίδι γιατί έχω δεχθεί πάρα πολλή στήριξη αυτές τις μέρες από τον κόσμο και το αναγνωρίζω. Τους έχω ήδη ευχαριστήσει και απλά τους καλώ να είναι δίπλα στην ομάδα στη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ