aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ: Ολο και πιο κοντά στην Τούμπα ο Νάρεϊ

ΠΑΟΚ: Ολο και πιο κοντά στην Τούμπα ο Νάρεϊ

Όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να οδηγηθούμε σε οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ και Φορτούνα Ντίσελντορφ για τη μεταγραφή του 27χρονου Γερμανού εξτρέμ.

Ευθύς εξαρχής ο Ζοσέ Μπότο στόχευσε στην περίπτωση του Κάλεντ Νάρεϊ για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ στο δεξιό άκρο της επιθετικής γραμμής του.

Ο 27χρονος Γερμανός εξτρέμ προέρχεται από μια εντυπωσιακή σεζόν με 8 γκολ και 15 ασίστ σε 31 εμφανίσεις και αναζητά μια νέα περιπέτεια -εκτός Γερμανίας- για την καριέρα του.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου» συνεχίζει τις συζητήσεις για την απόκτηση του καταθέτοντας βελτιωμένη προσφορά προς τη Φορτούνα Ντίσελντορφ βλέποντας τη διάθεση των Γερμανών να «πέσουν» από τα 2.000.000 ευρώ που ζητούσαν αρχικά.

Η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη, ωστόσο οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο 27χρονος ακραίος επιθετικός πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στον ΠΑΟΚ, που σ’ αυτή τη διαδικασία έχει «σύμμαχό» του τον Νάρεϊ, που έχει αποφασίσει ότι θα αποχωρήσει από τη Φορτούνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ