aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠAO - OΣΦΠ: Το πρώτο… καθιερωμένο ραντεβού

ΠAO – OΣΦΠ: Το πρώτο… καθιερωμένο ραντεβού

Είναι η σειρά των αγώνων που περιμένουν ανυπόμονα οι φίλοι του μπάσκετ σε Ελλάδα και Κύπρο από την αρχή της σεζόν. Όπως έγραψε σε σχετικό αφιέρωμα η ιστοσελίδα της ΕΣΑΚΑ, είναι ένα καθιερωμένο ραντεβού.

Εύστοχος χαρακτηρισμός, αφού Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα κονταροχτυπηθούν για 13η συνεχόμενη σεζόν σε τελικό πρωταθλήματος και 18η στα 26 χρόνια του επαγγελματικού ελληνικού πρωταθλήματος! Ακόμα και όσοι δεν είναι ένθερμοι φίλοι της πορτοκαλί θεάς, εξιτάρονται από τις συνεχόμενες αναμετρήσεις ανάμεσα σε πράσινους και κόκκινους, που θα κρίνουν τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Απόψε λοιπόν θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι, θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανό στην Κύπρο από τη Cytavision Sports 6. Οι «αιώνιοι» του ελληνικού αθλητισμού θα επιδιώξουν να κάνουν το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζονται για τη στέψη. Στο ΟΑΚΑ, το «τριφύλλι» θα επιδιώξει να αξιοποιήσει την παρουσία των οπαδών του και να στείλει το μήνυμα πως δεν είναι διατεθειμένο να χάσει το πλεονέκτημα της έδρας. Στον αντίποδα, οι Πειραώτες θα κυνηγήσουν το «μπρέικ», για να αποκτήσουν το πάνω χέρι και να μεταφέρουν το σκηνικό στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για τον πρώτο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα το μεσημέρι του Σαββάτου ενόψει του πρώτου παιχνιδιού της σειράς του τίτλου, απέναντι στους ερυθρόλευκους. Έτσι, όλα τα… όπλα τους είναι στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ, ενόψει του πρώτου αγώνα απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο τελευταίος είδε την ομάδα του να τελειώνει την προετοιμασία της χωρίς επιπλέον προβλήματα, αφού είναι γνωστό πως βρίσκονται στα pits οι Δημήτρης Αγραβάνης και Κιμ Τιλί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ