aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαντελή: «Ξεφύγαμε, καφενειακές συζητήσεις επηρεάζουν τον κόσμο» (vid)

Παντελή: «Ξεφύγαμε, καφενειακές συζητήσεις επηρεάζουν τον κόσμο» (vid)

Το διοικητικό συμβούλιο της Ανόρθωσης παρουσίασε το νέο τεχνικό της ομάδας Γιούρχεν Στρέπελ (πατήστε εδώ για περισσότερα), ωστόσο στο πάνελ βρέθηκε και ο πρόεδρος της «Κυρίας», Ανδρέας Παντελή.

Το αρχικό σχόλιο του σχόλιο: «Αρχίσαμε την σεζόν με πολλές προσδοκίες, στην πορεία δυστυχώς ανατράπηκαν αυτά που θέλαμε να πετύχουμε από την αρχή. Η διοίκηση δεν είχε άλλη επιλογή, έπρεπε να πάρουμε κάποια μέτρα για να ανακάμψει η ομάδα. Είμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου και πιστεύουμε στο υλικό που υπάρχει στα αποδυτήρια. Θεωρούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι δύσκολο, χάθηκαν κάποιοι βαθμοί αναπάντεχα. Υπήρχαν πάρα πολλά ονόματα, ξέρετε πως είχαμε καταλήξει στον Μπίσκαν όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά και θεωρήσαμε πως ο καταλληλότερος ήταν ο κύριος Στρέπελ. Πιστεύουμε πως η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της και από την επόμενη αγωνιστική θα αρχίσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος».

Διαβάστε επίσης: Επιστολή από δικηγόρο του συλλόγου στον Μπίσκαν! (vid)

Στο τέλος, ο Παντελή πήρε ξανά τον λόγο και ανέφερε: «Θέλω να καλέσω τον κόσμο να κλείσει τα αφτιά του. Σίγουρα είμαστε δυσαρεστημένοι, είναι φυσιολογικό να υπάρχει μουρμούρα. Όμως θεωρώ πως έχουμε ξεφύγει. Δεν θέλω οι συζητήσεις καφενείου να επηρεάζουν τον κόσμο και την ομάδα. Όλοι μαζί να δουλέψουμε για να φτάσουμε στον στόχο μας. Θεωρώ πως υπάρχει ποιοτικό υλικό, είμαστε μέσα στα οικονομικά πλαίσια που χρειάζεται. Η Ανόρθωση πάντα θα πρέπει να τρέχει για να προφτάνει, όμως κάθε χρόνο τελειώνουμε την χρονιά μια χαρά. Χρειάζεται στήριξη από όλους».

Αν θα κινηθεί νομικά κατά του Μπίσκαν: «Έχει σταλεί επιστολή στον συγκεκριμένο προπονητή από τον δικηγόρο μας, και θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που πρέπει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ