aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαντελή: «Το χειρότερο που συνέβη στην Ανόρθωση»

Παντελή: «Το χειρότερο που συνέβη στην Ανόρθωση»

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, μίλησε το πρωί στο Super SportFM και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο χειρότερο που συνέβη στη φετινή Ανόρθωση.

«Εμείς οι ίδιοι δεν πιστεύαμε στην ομάδα και αυτό ήταν ό,τι χειρότερο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Για το τι άλλαξε: «Καλύτερα να μιλούν άλλοι παρά εμείς. Ήταν μια άσχημη περίοδος για την Ανόρθωση. Έπρεπε να γίνουν κινήσεις για να επαναφέρουν την ομάδα στο σωστό δρόμο. Πάνε αρχικά όλα καλά, η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο. Η ομάδα παρουσιάζεται σαν Ανόρθωση μέσα στο γήπεδο».

Για τις μετεγγραφές: «Δεν ήταν τόσο το ποιοτικό ρόστερ, αλλά το ποσοτικό. Δεν υπήρχαν παίχτες. Υπήρχαν αδυναμίες και γι’ αυτό είχαμε αυτό το χάλι. Ο προπονητής μας είχε 12 παίχτες διαθέσιμους στον αγώνα με την Ομόνοια. Έπρεπε να γίνουν οι προσθήκες για να αναπνεύσει η ομάδα. Αυτό έγινε και είμαστε ευχαριστημένοι. Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν, έδωσαν ανάσες και στους άλλους που είχαν παιχνίδια στα πόδια τους. είναι πολύ ωραίο να έχεις παίχτες στον πάγκο που μπορούν να γυρίσουν το παιχνίδι. Μέσα από μια σειρά ενεργειών και αγώνων, οι παίχτες έχουν πλέον αυτοπεποίθηση και βγάζουν το καλύτερο τους εαυτό. Πριν λίγες εβδομάδες ήμασταν δυσαρεστημένοι και δεν φτάσαμε στο σημείο να μην πιστεύουμε στην ομάδα. Όταν άλλαξαν τα πράγματα, ήρθαν οι συνεχόμενες νίκες. Είναι φυσιολογικό να βγάζουν αυτοπεποίθηση. Και ο προπονητής νιώθει ότι μπορεί να δουλέψει όπως θέλει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ