aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαντελή: «Είναι δύσκολα τα πράγματα...»

Παντελή: «Είναι δύσκολα τα πράγματα…»

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, μίλησε στον ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό, Metropolis 95.5 για τον Ηρακλή, την Ανόρθωση και το ενδεχόμενο εμπλοκής του σε κάποια ελληνική ΠΑΕ. Ένα νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει η Ανόρθωση τη φετινή αγωνιστική περίοδο σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Για τον Ηρακλή: «Ενημερώνομαι. Είναι δύσκολα τα πράγματα και ελπίζω να βρει τον δρόμο του. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα, έχει κόσμο, έχει τεράστια ιστορία,του αξίζει να είναι ψηλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Την Ανόρθωση: «Ήταν μια άσχημη χρονιά η προηγούμενη για εμάς. Ξεκίνησε άσχημα, τελείωσε άσχημα. Χρειάζονται πολλές αλλαγές, έχουμε κάνει κάποιες μεταγραφές, έχουμε διώξει πολλούς από πέρυσι και προσπαθούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα».

Το εάν σκέφτεται να φύγει από το κυπριακό ποδόσφαιρο και να αναλάβει μια ελληνική ΠΑΕ: «Πολύ δύσκολα, εξαρτάται από την ΠΑΕ βέβαια. Σε κάποιες ομάδες υπάρχουν θέματα που αντιμετωπίζονται διαφορετικά. Ομάδες όπως ο Ηρακλής και ο Άρης χρειάζονται δραστικές αλλαγές για να επιβιώσουν. Χρειάζονται άνθρωποι που να δουλέψουν με ένα τρόπο σωστό γιατί όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει».

Το εάν θα έμπαινε στον Ηρακλή: «Πάρα πολύ δύσκολα στον Ηρακλή. Για να εμπλακεί κάποιος σίγουρα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν πολύ διαφορετικά τα πράγματα».

Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ