aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαντελή: «Έχουμε παράπονο, δεν είναι σωστή η απόφαση»

Παντελή: «Έχουμε παράπονο, δεν είναι σωστή η απόφαση»

Στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μίλησε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του.

Ο Ανδρέας Παντελής βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο Αρχηγείο της Αστυνομίας (πατήστε ΕΔΩ για περισσότερα), καθώς οι κυανόλευκοι κατηγορούν τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Αντρέα Μιχαηλίδη για μεταφορά και αλλοιώσεις στον φάκελο με τα προσωπικά και ιατρικά δεδομένα του ποδοσφαιριστή Φράνσις Ουζόχο με παράνομο τρόπο αλλά και για δηλώσεις του στα ΜΜΕ με τις οποίες έχει δικάσει και καταδικάσει δημοσίως συγκεκριμένα πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Έρχονται διοικητικές αλλαγές, παρακολουθεί ο Πουλλαΐδης

Αναλυτικά το αρχικό του σχόλιο: «Είναι δουλειά της Αστυνομίας από εδώ και πέρα να το εξετάσει. Δώσαμε τη θέση μας, έχουμε ένα παράπονο. Εκκρεμεί μια έφεση. Υπάρχουν κι άλλα βήματα, έχουμε τώρα μια συνάντηση με τους δικηγόρους γιατί δεν είναι σωστή απόφαση για εμάς».

Για την συνέντευξη του Ντάνιελ Πράνιτς στο «Goal» ο οποίος δήλωσε πως οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι, ανέφερε: «Θα τα πούμε στη συνέχεια, αυτά είναι εσωτερικά θέματα και είναι μια δύσκολη στιγμή για την Ανόρθωση».

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Πράνιτς στο «Goal»: «Είμαστε απλήρωτοι, ήρθε η ώρα να φύγω»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ