aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάντα σε ψηλά στάνταρ ο Ρομπέρζ

Πάντα σε ψηλά στάνταρ ο Ρομπέρζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μπορεί ο Πάουλο Βινίσιους να έκλεψε την παράσταση, με το γκολ στον τελικό και τη σταθερότητα του στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά στον Απόλλωνα πίνουν νερό και στο όνομα του Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο Γάλλος με την ποιότητα, τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που έχει, κέρδισε τους πάντες. «Έδεσε» με τον Βινίσιους στο κέντρο της άμυνας και είχε πάντα ψηλά στάνταρ απόδοσης. Δέχθηκε δύο κόκκινες (η μία εντελώς άδικα) και έχασε κάποια σημαντικά παιχνίδια, όταν όμως αγωνιζόταν ενέπνεε ασφάλεια.

Οι κυανόλευκοι εξασφάλισαν την παραμονή του για την ερχόμενη σεζόν, αφού στη λήξασα αγωνιζόταν δανεικός από τη Σάντερλαντ. Ο Ρομπέρζ μπορεί επίσης να παίξει και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Έχει αρχίσει την καριέρα του στη Γαλλία με τη φανέλα της Γκινγκάμπ, προτού μετακομίσει προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα της Παρί. Δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα, αλλά έπαιξε 31 παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα προτού μεταβεί στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, όπου πέρασε για δύο σεζόν. Έπειτα μετακινήθηκε στη Μαδέιρα και μετά στη Μαρίτιμο, προτού παραχωρηθεί στη Σάντερλαντ και από εκεί στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ