aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάντα μέσα στο κόλπο του τίτλου η Νις

Πάντα μέσα στο κόλπο του τίτλου η Νις

Η Νις δείχνει να συνέρχεται και να μην έχει καμία διάθεση να παρατήσει την κούρσα του τίτλου. Με ένα γκολ του Σιπριέν στο 68’ που πήρε την μπάλα από τον Εϊσερίκ άνοιξε το σκορ μέσα στην έδρα της Ντιζόν και πλέον ισοβαθμεί με Μονακό και Παρί στους 62 πόντους, με την ομάδα του Ζαρντίμ να έχει ματς λιγότερο.

Η εντυπωσιακή Ανζέ συνέχισε τις υπέροχες εμφανίσεις με τη νίκη 3-2 μέσα στην έδρα της Καέν. Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη της με τον Τοκό-Εκαμπί ν’ ανοίγει το σκορ στο 5ο λεπτό, για να ισοφαρίσουν προσωρινά με τον Ροντελέν οι γηπεδούχοι στο 11’. Ο Τσικ Εντόι στο 21ο λεπτό διαμόρφωσε το 1-2, ενώ ο Μανγκανί με πέναλτι στο 47’ έκανε το 1-3. Ο Σαντινί στο 67ο λεπτό διαμόρφωσε το 2-3. Με αυτή τη νίκη η Ανζέ έφτασε τους 36 πόντους.

Ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Μονπελιέ με την Γκινγκάμπ με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 49’ με τον Μουνιέ, αλλά τον Τζίμι Μπριάντ να ισοφαρίζει στο 85’ για την φιλοξενούμενη. Ισόπαλη χωρίς τέρματα η αναμέτρηση της Μπαστιά με τη Σεντ Ετιέν, με τους γηπεδούχους να βλέπουν την κλεψύδρα ν’ αδειάζει και την παραμονή να μοιάζει ολοένα και πιο δύσκολη.

Στην ισοπαλία τελείωσε και η αναμέτρηση της Μετς με τη Ρεν. Ο Τσικ Ντιαμπατέ άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους για να έρθει η ισοφάριση στο φινάλε με τον Σαϊντ, με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για τρίποντο ανάσα και παρέμειναν στην 17η θέση με 29 πόντους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ