aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλων: «Η κοροϊδία, δεν είναι πλέον αποδεκτή»

ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλων: «Η κοροϊδία, δεν είναι πλέον αποδεκτή»

Mε ποστάρισμά τους στην επίσημή τους σελίδα στο Facebook, oι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα όσον αφορά τη χθεσινή τους ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

“Αδέρφια Απολλωνίστες,

Επειδή πολλά λέγονται και ακούγονται τις τελευταίες ώρες όσων αφορά την χθεσινή ανακοίνωση του ΠΑΝΣΥΦΙ, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Δεν υπάρχει καμία προδιάθεση από μέρους μας για σύγκρουση με τον απλό φίλαθλο της ομάδας μας παρα μόνο τους καλούμε, σαν μια γροθιά, να σταθούν στο πλευρό μας για το καλό της ομάδας μας και μόνο. Γίνονται για κάποιο λόγο. Η ομάδα διανύει μια από τις χειρότερες εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων και αλίμονο αν αφήσουμε ατιμώρητους όσους ευθύνονται. Κάποιοι φυσικά εσκεμμένα, προσπαθούν να επισύρουν αλλού τα βλέματα και δη στους συνδεσμίτες.. Δεν θα τους περάσει!

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μετά από μια σειρά δραστικών μέτρων η ομάδα θα ξαναβρεί τον δρόμο της και τα μηνύματα θα φτάσουν στον προορισμό τους. Η κοροιδία, δεν είναι πλέον αποδεκτή!

Απόψε όλοι στις θέσεις μας σε κεντρικό και Ύψωνα ενώ αύριο αναχωρούμε μαζικά λίγο μετά τις 16:00 και στεκόμαστε έξω από τις εισόδους που οδηγούν στην Δυτική εξέδρα.

Υ.Γ. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ
ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ 1982”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ