aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάνω από €400.000 οι μηνιαίες ανάγκες της Ανόρθωσης λόγω παλιών... αμαρτιών!

Πάνω από €400.000 οι μηνιαίες ανάγκες της Ανόρθωσης λόγω παλιών… αμαρτιών!

Συνεχείς είναι οι ενέργειες του διοικητικού συμβουλίου της Ανόρθωσης για να ανταποκρίνεται στις μηνιαίες υποχρεώσεις του. Το νέο Δ.Σ. της «Κυρίας» καλείται να… πληρώσει τις αμαρτίες των τελευταίων χρόνων, οι οποίες είναι αρκετές δαπανηρές. Μάλιστα, λόγω των τραγικών λαθών από την προηγούμενη διοίκηση η οποία προείσπραξε χρήματα, δυσκολεύεται ακόμη περισσότερο το έργο του Ευγένιου Χαμπουλλά και των συνεργατών του.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Διπλό μπάτζετ και 5.500.000 ευρώ!

Ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, αναφέρθηκε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ωστόσο τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Ανόρθωση φέτος τρέχει διπλό προϋπολογισμό εξόδων και μισών εσόδων σε σχέση με το τι γίνεται κάθε χρόνο. Έχουμε περιορισμένα έσοδα λόγω του ότι κάποια από τα σταθερά μας έσοδα είχαν προεισπραχθεί την προηγούμενη χρονιά. Οι ανάγκες είναι πολλές. Μέχρι τώρα είμαστε συνεπείς, αλλά η πίεση είναι μεγάλη και πιστεύω», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Όταν ο Ευγένιος Χαμπουλλάς, ρωτήθηκε αν οι μηνιαίες ανάγκες είναι στις 400.000 ευρώ, απάντησε: «Πολύ περισσότερες, λόγω των παλιών χρεών. Πιστεύω, όμως, ότι είναι ένα πολύ μελετημένο και καλό σχέδιο που έχει ετοιμάσει η ομάδα τεχνοκρατών και πιστεύω είναι η ώρα του κόσμου, ο οποίος πάντοτε έδειχνε τη μεγάλη του αγάπη γι’ αυτή την ομάδα και η οποία είναι συνδεδεμένη με μία ολόκληρη ιστορία, όχι της Αμμοχώστου αλλά της Κύπρου».

Διαβάστε επίσης: Χαμπουλλάς στο «Goal.com.cy»: «Επαφές με επενδυτές όνομα τζιαι πράμα»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ