aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη και 4-3-3 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη και 4-3-3 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Από τη στιγμή που θα έχει στη διάθεσή του και τον αρχηγό του «τριφυλλιού», ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται να αλλάξει πλέον τη διάταξη των «πράσινων» από το 4-4-2 (που ήταν η «βάση» του απ’ την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού) σε 4-3-3, με ενισχυμένη μεσαία γραμμή (Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλο, Μαουρίσιο), τους Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνη στα άκρα και τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης (θα περάσει στον πάγκο ο Καρλίτος).

Θέση στο δεξί «φτερό» της επίθεσης διεκδικεί και ο Αϊτόρ, όμως το φαβορί είναι ο Χατζηγιοβάνης. Στην τετράδα της άμυνας, η μοναδική αλλαγή θα είναι ο Φραν Βέλεθ, που αναμένεται να πάρει τη θέση του Πούγγουρα στο πλευρό του Μπαρτ Σένκεφελντ, όπως φάνηκε κι απ’ τις δοκιμές που έκανε ο Μπόλονι στις δύο τελευταίες προπονήσεις, με τους Σάντσες και Ζαγαρίτη να καλύπτουν τα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής.

Το σημερινό πρόγραμμα (5/12) περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Σέχου και θεραπεία ο Σαβιέρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η 22μελής αποστολή, στην οποία συμπεριελήφθησαν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ